2013 Ocak Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)

52-53 gibi hamile kaldım. şu an 65 kiloyum, son ay 3 kilo birden aldım, abur cubur unlu çok yiyince, biraz fazla oldu. Sen canım ?

canım ben sıkıntılıyım biraz bu konuda galiba bende sorun var diye düşünüyorum ve üzülüyorum ben 79,9 yani 80 de o kiloda hamile kaldım ama bende iştahsızlık çok oldu bulantı kusma hiç olmadı ama iştahsızlıktan tam 4 - 4,5 kilo verdim şimdi 78 kiloyum yani hala hamile kaldığım kiloya gelemedim doktorum bi sorun olmaz demişti en son kontrolde ama bu sefer ne diycek bilmiyorum bende üzülüyorum bebişim beslenemez diye ne bileyim

tabi çok normal acaba mı demen ama sıkma canını, kendini ve bebeği de üzme, doktorun öyle demiş hem. burda o kadar çok okudum ki öyle diyenleri, hamileyken kilo verenleri bebiş aç kalmaz sen merak etme

meleğim kokunu duymama son 95 .............. ama nedense her geçen gün biraz daha sabırszlanıyorum biran önce doğ istiyorum beklemek artık beni çok yoruyor ... ama sen yinede zamanında gel olurmu :)

tabi çok normal acaba mı demen ama sıkma canını, kendini ve bebeği de üzme, doktorun öyle demiş hem. burda o kadar çok okudum ki öyle diyenleri, hamileyken kilo verenleri bebiş aç kalmaz sen merak etme

inşallah canım ya önümüzdeki hafta kontrolüm var doktor bana bebek beslenememiş zayıf kalmış derse mahvolurum dua edin bana inşallah bi sıkıntım olmaz

52-53 gibi hamile kaldım. şu an 65 kiloyum, son ay 3 kilo birden aldım, abur cubur unlu çok yiyince, biraz fazla oldu. sen canım ?

bende 58ile hamıle kaldım dün bir tartıldım 66olmuşum 65le gıdıyordum ne guzel ama 1 haftada 1,5kılo aldım
bundan sonra boyle gıdecekesek işimiz iş
ama 4ay bıtıncede birden 2kılo almıştım sonra durmuştu kılo alımı
belkı yıne dönemseldir

58 kilo ile başladık, 62 olduk..Çok kilo almadım şükür, ama bebeğimin gelişimi gayet güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…