Merak ediyorum ocak anneleri kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kilo aldınız şimdi kaç kilosunuz hadi bi yazıverin bakalım :))
52-53 gibi hamile kaldım. şu an 65 kiloyum, son ay 3 kilo birden aldım, abur cubur unlu çok yiyince, biraz fazla oldu. Sen canım ?
canım ben sıkıntılıyım biraz bu konuda galiba bende sorun var diye düşünüyorum ve üzülüyorum ben 79,9 yani 80 de o kiloda hamile kaldım ama bende iştahsızlık çok oldu bulantı kusma hiç olmadı ama iştahsızlıktan tam 4 - 4,5 kilo verdim şimdi 78 kiloyum yani hala hamile kaldığım kiloya gelemedim doktorum bi sorun olmaz demişti en son kontrolde ama bu sefer ne diycek bilmiyorum bende üzülüyorum bebişim beslenemez diye ne bileyim
tabi çok normal acaba mı demen ama sıkma canını, kendini ve bebeği de üzme, doktorun öyle demiş hem. burda o kadar çok okudum ki öyle diyenleri, hamileyken kilo verenleri bebiş aç kalmaz sen merak etme
inşallah canım ya önümüzdeki hafta kontrolüm var doktor bana bebek beslenememiş zayıf kalmış derse mahvolurum dua edin bana inşallah bi sıkıntım olmaz
52-53 gibi hamile kaldım. şu an 65 kiloyum, son ay 3 kilo birden aldım, abur cubur unlu çok yiyince, biraz fazla oldu. sen canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?