Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ne kadar bu blogdan sizlerle yazışamamış olsamda bende bir Ocak annesiyim:) Kızım 9 aylık oldu ve ben hala içime sinen ilgili ve yönlendirici nir doktor bulamadım Yardım lütfen. siz hangi doktorlara götürüosunuz bebeişlerinizi?
Merhaba, ne kadar bu blogdan sizlerle yazışamamış olsamda bende bir Ocak annesiyim:) Kızım 9 aylık oldu ve ben hala içime sinen ilgili ve yönlendirici nir doktor bulamadım Yardım lütfen. siz hangi doktorlara götürüosunuz bebeişlerinizi?
yanlız değilsin cnm bende 10 gün falan oldu buraya gireli benim kızımda 9 ocakta doğdu ben 5-6 aya kadar her ay götürüyordum ama simdi hasta olmadıkca götürmuyorum.