Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Heralde hayatımın en kötü yılıydı,herşey üst üste geldi. Olmaz dediğimiz hayali bile olmayacak şeyleri yaşadık oyüzden hiç hatırlamak istemiyorum.😭😭
Hayatimin en berbat yili 2013, evlendim hersey nisanliyken okadar guzeldiki sonra cok sorunlu gecen bi dugun ve sonrasi . 2013'le kalsa iyi ama dahada devam ediyo😔
"Bitse de gitsek" diye diye gecti. Gercekten de oyle oldu ama. Sene bitti, ben gitmek istedigim yere gittim. :)
Cok cok hizli gecti. Sayili gun cabuk gecer misali. Her gun saya saya gecti. Simdi de 2014 bitse de gitsek diyorum mesela. Bu yili da cabuk bitirmek istedigim icin olacak, bu yil da jet gibi geciyor.
2015 ortasina bir an once varalim. Benim gunlerim boyle, icimden "daha hizli, daha hizli gec zaman" diye gaz vererek geciyor acikcasi.