Sağolsun benimkinin pek öyle hediye almak gibi huyları yoktur eserse arada çelenk gibi çicek yaptırır o kadar
geçen gazetede okudum bu arada hani sürekli hediye verip güzel söz söyleyen erkeklerin %99u aldatıyormuş yapılan araştırmalarda bu sonuca varılmış..
bende kendimi bununla avutuyorum işte
kızlar 2bucuk senelik birlikteyiz .
şöyle bi düşüneyim.
2010 ekimden beri birlikteyiz .
o sene doğum gunukasımdı sevgililer gunü 2011 şubattı ayrıydık ben il dışındaydım .
:- 2012 sevgililer günü özsütten kalpli kutulu çiklota almıştıyıldönümü tektaş pırlanta kolye altın kolye ve bileklik almıştı birde pembe ve kırmızı güller almıştı kucak dolusu
ben onun dogum gununde birşey alamdım hiç istemedi kutlatmaz bile ben ona yıldonumumuzde hiiiiç bşi almadımbu sene alcam sevgliler gunu bende düşünüyorum ne alcam diye
ız kaçmaazz bizimkini büyüsü kolay kolay ha evde biraz hayat monotonlaştı amaahh canm ne güzel sizinkinin büyüsü kaçmamış daha. o da bana pahalı hediyeler aldığı için işimiz zor seni anlıyorum.
bizimde alyanslarımız var bana laptop ve cep telefonu aldı
ız kaçmaazz bizimkini büyüsü kolay kolay ha evde biraz hayat monotonlaştı amahala sevgisi aşkı sevmesii ökzülüğü herşeyii aynı kızz :2: aslında herzman pahalı hediye almaz çikolata paket yaptır ben mutlu olurum dediydim hatta ebn ona doğum gununde pasta diye pokekin üstüne , ev mumu beyaz varya onu diktim çok hoşuna gitmişti
nerden esti ben anlayamadım
bana iphone almıştı ama kabul edemedim tonlarca kez özür dileyerek. halbuki 3 senedir birlikteyiz ama ne bileyim pahalı hediyelere zaafım var sanırım bana odun sevgili müstahakbirde annem biliyor evde sadece erkek arkadaşımı elimde iphone ee kim aldı derse üniversite öğrencisiyim kendi telefonumda yeni
ben ona zippo kazak falan bir sürü şey aldım.
kutu falan hazırladım.
sevgili kitabı yaptım.
ee daha ne yapim yaa birazcıkta o düşünsün
Çok hoşuna gitmişti gezerken.
Alayım, gülsün. Ne dersin?
selam kızlar :) benimde 9 aylık bi ilişkim var herşey çok güzel çok mutluyum ama hediye konusundabende daha karar vermiş değilim
Bu arada kızlar bizim baş harflerimiz S-P
geçen bir tuzluk takımı gördük inanılmaz güzeldiiiiiiiiiii süperman ve süperwoman şeklinde süpermanın üzerinde onun baş harfi diğeriinde benim baş harfim yazılı.
salt ve pepper ikilisinde dolayı.
bayılmıştık ondan alabiliirim
saklasın evlenince kullanırız
canım Allah bozmasın. saat , zippo kazak türü şeyler alablrsin mesela
ama sigarası yoksa zippoyu boşver
buldum kutusunu kendim yapıcam ya da şık olmazsa kalpli bir kutuda kalpli pasta alıcam bir de çiçek
zaten onu istiyorduya
kedi 35 ten esinlendim
kedicim ilşkinzden bahsetsene biraz. topiclerde görüyordum eskiden simanı biliyorum. merak ettim nerde tanıştınz. sizde ayrı şehrlerdesnz bzim gibi. okuldan falan mı?
evet beğenmiş madem süper
ah cnm anlıyorum seni bizimkilere para biriktirdm aldm dedm 2.el temizinden
kutunun resmini atablr msn canım
sevgili kitabını duymuştm biraz anlatr mısın.
bende manevi yapıcam bu sene . geçen sene zarflarn içindeki sembolleri pek çözümleyemedi tepkisiz baktı amaalışacak artık ben romantik bir kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?