2013 sevgililer günü hediyeleriniz ve buluşma planınız nedir kızlar?

kızlar 2bucuk senelik birlikteyiz .
şöyle bi düşüneyim.

2010 ekimden beri birlikteyiz .

o sene doğum gunukasımdı sevgililer gunü 2011 şubattı ayrıydık ben il dışındaydım .

:- 2012 sevgililer günü özsütten kalpli kutulu çiklota almıştı yıldönümü tektaş pırlanta kolye altın kolye ve bileklik almıştı birde pembe ve kırmızı güller almıştı kucak dolusu

ben onun dogum gununde birşey alamdım hiç istemedi kutlatmaz bile ben ona yıldonumumuzde hiiiiç bşi almadım bu sene alcam sevgliler gunu bende düşünüyorum ne alcam diye

ya ne güzel çelenk gibi çiçek. bende bana pahalı hediyeler alma çiçek al,pamuk şeker balon diyorum. tövbe tövbe diyor almayacak belli

ahh canm ne güzel sizinkinin büyüsü kaçmamış daha. o da bana pahalı hediyeler aldığı için işimiz zor seni anlıyorum.
bizimde alyanslarımız var bana laptop ve cep telefonu aldı

buldum kutusunu kendim yapıcam ya da şık olmazsa kalpli bir kutuda kalpli pasta alıcam bir de çiçek
zaten onu istiyorduya

kedi 35 ten esinlendim

kedicim ilşkinzden bahsetsene biraz. topiclerde görüyordum eskiden simanı biliyorum. merak ettim nerde tanıştınz. sizde ayrı şehrlerdesnz bzim gibi. okuldan falan mı?

ahh canm ne güzel sizinkinin büyüsü kaçmamış daha. o da bana pahalı hediyeler aldığı için işimiz zor seni anlıyorum.
bizimde alyanslarımız var bana laptop ve cep telefonu aldı
ız kaçmaazz bizimkini büyüsü kolay kolay ha evde biraz hayat monotonlaştı ama hala sevgisi aşkı sevmesii ökzülüğü herşeyii aynı kızz:2: aslında herzman pahalı hediye almaz çikolata paket yaptır ben mutlu olurum dediydim hatta ebn ona doğum gununde pasta diye pokekin üstüne , ev mumu beyaz varya onu diktim çok hoşuna gitmişti

[video=youtube;XhrQ_z_FdW4]http://www.youtube.com/watch?v=XhrQ_z_FdW4[/video]

bana iphone almıştı ama kabul edemedim tonlarca kez özür dileyerek. halbuki 3 senedir birlikteyiz ama ne bileyim pahalı hediyelere zaafım var sanırım bana odun sevgili müstahak birde annem biliyor evde sadece erkek arkadaşımı elimde iphone ee kim aldı derse üniversite öğrencisiyim kendi telefonumda yeni
ben ona zippo kazak falan bir sürü şey aldım.
kutu falan hazırladım.
sevgili kitabı yaptım.
ee daha ne yapim yaa birazcıkta o düşünsün

evde derken aynı evde mi yaşıyorsunuz cnm

selam kızlar :) benimde 9 aylık bi ilişkim var herşey çok güzel çok mutluyum ama hediye konusundabende daha karar vermiş değilim

ah cnm anlıyorum seni bizimkilere para biriktirdm aldm dedm 2.el temizinden

kutunun resmini atablr msn canım

sevgili kitabını duymuştm biraz anlatr mısın.

bende manevi yapıcam bu sene . geçen sene zarflarn içindeki sembolleri pek çözümleyemedi tepkisiz baktı ama alışacak artık ben romantik bir kızım

Bu arada kızlar bizim baş harflerimiz S-P
geçen bir tuzluk takımı gördük inanılmaz güzeldiiiiiiiiiii süperman ve süperwoman şeklinde süpermanın üzerinde onun baş harfi diğeriinde benim baş harfim yazılı.
salt ve pepper ikilisinde dolayı.
bayılmıştık ondan alabiliirim
saklasın evlenince kullanırız

selam kızlar :) benimde 9 aylık bi ilişkim var herşey çok güzel çok mutluyum ama hediye konusundabende daha karar vermiş değilim

canım Allah bozmasın. saat , zippo kazak türü şeyler alablrsin mesela
ama sigarası yoksa zippoyu boşver

aaaaaa bayılırım manalı hediyelere çok güzel bir tesadüf canım bence kesin al

buldum kutusunu kendim yapıcam ya da şık olmazsa kalpli bir kutuda kalpli pasta alıcam bir de çiçek
zaten onu istiyorduya

kedi 35 ten esinlendim

kedicim ilşkinzden bahsetsene biraz. topiclerde görüyordum eskiden simanı biliyorum. merak ettim nerde tanıştınz. sizde ayrı şehrlerdesnz bzim gibi. okuldan falan mı?

Yok canım bizim karışık anlattım zaten gördün

Son düzenleme:

bebeğim kutu sahibine çoktan ulaştı resmi yok ama kabaca anlatıyım sana istersen :))
kalpli büyük bi kutu almıştım bir sürü renkli zarfın içerisinde mektuplar vardı o mektuplarda öyle basit seni seviyorum şeklinde değildi ben ajandama not etmiştim buluştuğum zamanlarda ne yaptığımızı kısaca onları tarihleyerek mektuplara yazmıştım okurken şok olmuştu üstünden 1 bucuk sene geçmişti yaşananların nede olsa
sonracıma bir sürü özel yapım çikolatalardan aldım içerisine koydum birde avmlerde şeker dükkanları var ya oralardan bir sürü konsepte uygun şekerler almıştım.
kazak almıştım birde onu katlayıp kutunun içine yerleştirdim tam katladığım yere resimlerimiizle hazırladığım video cdsini yerleştirmiştim içiresinide parfümümden sıkmıştım :))

sevgili kitabına gelince ben internette hazıra konup satın almadım dedim hepsini teker teker ben yapmalıyım.
oturdum pc başına 24 sayfalık bişiler yazdım çizdim çizgi karakterler ile birlikte.
yapmaktan hoşlandığımz şeyler,karikatürler,minik espriler vardı içerisinde.
sonra onları bastırdım kartonların üzerine yapıştırdım bir araya toplayıp kitap haline getirdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…