2013 şubat anneleri ve bebeklerimizin isimleri..

benim allah nasip ederse 19 şubatta olması gerekiyo bebişimin ama şeker olduğu için erken alıcak doktor şubat başı gibi 14 ocakta gün verecek erkek bebişim olucak ismide erhan olucak inşallah şu an 33 haftalığım 32 haftada bebişim 2200 gr dı sizler de topiğime katılırsanız sevinirim

mrb canım bende 33 haftalık hamileyim benimde tahmini doğum 18 şubat.. şekerim de yok ama şubat başı gibi alırız dedi doktorumuz..bebeğimin cinsiyeti erkek adı emir baran olacak nasip olurda sağsalim doğarsa ..

mrb canım bende 33 haftalık hamileyim benimde tahmini doğum 18 şubat.. şekerim de yok ama şubat başı gibi alırız dedi doktorumuz..bebeğimin cinsiyeti erkek adı emir baran olacak nasip olurda sağsalim doğarsa ..

aynen canım bende 33+2günlük hamileyim aynı zamanlarda doğum yapçaz zaten şeker olsa olmasa şubat başı 38 haftalık alıyolar

merhaba subat annelerimiz,

bende bugun tam 33 haftalik oldum, geri sayim iyce basladi. son 5 hafta kaldi. benim de sezeryan ilk dogumda öyleydi. gerci doktorum 20 ocakta hastaneye gönderecek hastanede yapilan kontrollerden sonra sezeryan tarihi belli olacak ama tahmini 15 subat gibi alacaklar melegimi. isim konusunda hala bir netlik kazanmadi esimle hala düsünüyoruz ama GÜLSAH ismi agir basiyor. bakalim her bebek kendi ismiyle gelirmis zaten. aslinda kaynima bu sefer isim koymasi icn rica ettim. cünkü kendi evli degil ve evlenmeyi düsünmüyor. yas kirki gecince biraz zor oluyor evlilik . cocugu da olmadigi icin onun koymasini rica ettim. bakalim biz gülsah dedik ama kendi belki daha güzel bir isimle karsimiza cikar belki heycanla bekliyorum.

merhaba subat annelerimiz,

bende bugun tam 33 haftalik oldum, geri sayim iyce basladi. son 5 hafta kaldi. benim de sezeryan ilk dogumda öyleydi. gerci doktorum 20 ocakta hastaneye gönderecek hastanede yapilan kontrollerden sonra sezeryan tarihi belli olacak ama tahmini 15 subat gibi alacaklar melegimi. isim konusunda hala bir netlik kazanmadi esimle hala düsünüyoruz ama GÜLSAH ismi agir basiyor. bakalim her bebek kendi ismiyle gelirmis zaten. aslinda kaynima bu sefer isim koymasi icn rica ettim. cünkü kendi evli degil ve evlenmeyi düsünmüyor. yas kirki gecince biraz zor oluyor evlilik . cocugu da olmadigi icin onun koymasini rica ettim. bakalim biz gülsah dedik ama kendi belki daha güzel bir isimle karsimiza cikar belki heycanla bekliyorum.

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım gülşah gerçekten güzel bi isim hayırlısı olsun

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım gülşah gerçekten güzel bi isim hayırlısı olsun

Tesekkür ederim tüm Anne adaylari insallah saglicakla kucagina alir meleklerini. ISIm konusu bugun bizde netlesti. Kaynim kararini bildirdi bize. Aybike olmasini Rica etti. Ve bizde sewe sewe koyacaz bu ismi.

Bizim isim öykümüz tevafuklarla dolu..
Henüz dördüncü ayındayken Hilal Nur koymayı planladık ve nedense çok daha güzel isimler de karşımıza çıkmasına rağmen fikrimiz hiç degişmedi. Artık hamileliğin sonlarına da gelmiştim ki 37. haftadan itibaren Hilal gel artık diye sızlanmaya başlamıştım. fakat meleğim geleceği tarihi çok iyi biliyormuş meğer. 10 Şubat akşamı, yani 1 rebiülahir'de, yani gökte açık ru'yet görülürken kızım dünyaya geldi. yani gökyüzünde ters hilalden hilale dönüş vardı ve ay görünmüyordu ama benim hilalim dünyama bir güneş gibi doğdu...

Back
X