• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar bugun aarkadasimin annesi geldi diyoki karsi. Komsusu benden cok cok kiloluymus ve ilk denemede tup bebekle hamile kalmis boyle duyunca umut oldu cok korkuyorum ya tutmazsa diye

Ben bu ara pek bi yogunum bakamiyorum pek guzel haberler var tedaviye baslayanlar insallah tutunur bebekleriniz. Simdi bende ilk deneyen olarak soruyorum ne ignesi. Bu ne ilac veriyorlar bizi ne bekliyoor tecrubeliler yazarsa iyi olur canlarim
kız valla tüp bebektede sistem değişimiş galiba şimdi ikiye ayırmışlar kısa protokol uzun protokol diye
bana hep adetin 3. günü başlanıyodu iğnelere şimdi daha değişik

Kizlar bugun aarkadasimin annesi geldi diyoki karsi. Komsusu benden cok cok kiloluymus ve ilk denemede tup bebekle hamile kalmis boyle duyunca umut oldu cok korkuyorum ya tutmazsa diye

yaw kuzum yapma böle ya dün ben salonda beklerken doktorun orda 2 kişi hamile haberini aldı ikiside çokk kiloluydu ya.takma şunu kafana tatlım dua etmene bak sen

kız valla tüp bebektede sistem değişimiş galiba şimdi ikiye ayırmışlar kısa protokol uzun protokol diye

Kisa neymis uzun neymis canim ya iyi biseymiymis anam bi adet olamadim olsaydim doktora soracaktim hepsini

merhaba arkadaşlar
bende Allah kısmet ederse şubat ayında başlayacagım tüp tedavisine
adetolmayı beklıyorum
çikolata kıstı tedavısı yuzunden iğne ile adetlerın durduruldu 3 aydır son ıkı aydır ıgne kullkanmıyorum adet bekjlıyorum heralde ocak ayı boyle gececek subata kaldı umudum

Yagmur duasina cikiyorlarya adet duasinami ciiksak kizlar:-)ahahahahahahahahahahahah

günaydın canlarım yeni kahvaltı yaptım bi baktım bensiz epey muhabbet etmişiniz :52::52::52:

eeeee tabi çalışınca normal

offf bende anlamadım ben şimdi gidince ya uzun protokol yaparlarsa mart ayına sarkar yaaaaaa :50::50::50::50::50:

bu uzun protokole neye göre karar veriliyo yani kriter nedir ????

bilen varsa cevap bekliyorum hepinizden :44::44::44:

canım bu hastanın durumuna bağlı özellikle bu konuda zaman önemli eğer vakit kaybetmek istemiyorsan dr sana kısa uyguluyor yani olumlu yada olumsuz sonuçta bu protokollerin hiçbir etkisi yok. ben mesela gittiğimde adetime 10 gün falan vardı ben bu ay başlamak istiyorum dedeim . o zaman adetin 3. günü gel dedi.bu protokol işini konuştum zaten hiçbir önemi yok dedi dr. ben genelde hastaların daha fazla ilaç kullanmasına karşıyım o yüzden kısa tercih ediyorum dedi. kısada dozu fazla veriyor biraz zaman kısa olduğu için ama uzun olursa dozu az verip, zaman yayıyor. buda dedi dr uzunda hastaların daha fazla strese sıkıntıya girmesine sebeb oluyor dedi.

Selam kızlar, daha önce özelde tüp bebek yaptırıp, ilaçlarını aşılama raporu ile alan var mı? Aşılama raporu ile ilaçlar ne kadar tutuyo yaklaşık olarak. Bilen var mı acaba?

Selam kızlar, daha önce özelde tüp bebek yaptırıp, ilaçlarını aşılama raporu ile alan var mı? Aşılama raporu ile ilaçlar ne kadar tutuyo yaklaşık olarak. Bilen var mı acaba?

canım aşılama raporu ile tüp bebek yaptıramazsın çünkü ayrı oluyor eğer daha önceden 2 adet aşılama için rapor çıkrtıysan tüp bebekte rapor hakkını kaybetmiş oluyorsun. ben raporsuz aldım. ilaçların toplamı 1400 tl falan tuttu ama benim eşim sağlıkçı olduğu için tamamını 1000 tl ye aldık. sende eğer parayla alacaksan eczanelerle mutlaka pazarlık yap canım çünkü ayrı fiyat veriyorlarmış. eşim öyle söyledi.

canım aşılama raporu ile tüp bebek yaptıramazsın çünkü ayrı oluyor eğer daha önceden 2 adet aşılama için rapor çıkrtıysan tüp bebekte rapor hakkını kaybetmiş oluyorsun. ben raporsuz aldım. ilaçların toplamı 1400 tl falan tuttu ama benim eşim sağlıkçı olduğu için tamamını 1000 tl ye aldık. sende eğer parayla alacaksan eczanelerle mutlaka pazarlık yap canım çünkü ayrı fiyat veriyorlarmış. eşim öyle söyledi.

canım önceki iki aşılamamda rapor çıkartılmadı benim, tüp bebek doktorumla görüştüm bunun için eğer çıkartılmadıysa üniversite hastanesinden çıkartabiliriz, buraya uğra dedi. kendisi hem özelde hem üniv. hastanesinde çünkü. tüp bebek ilaçlarının bir kısmı aşılamadaki ilaçlarla aynıymış ve devletin karşıladıklarını ücretsiz alabilecekmişiz. çok fark ediyo mu onu merak ettim. benim gibi öncesinde aşılama raporu çıkartmamış olan varsa deneyebilir. ben yarın üniv.hastanesine doktorumla görüşmeye gideceğim. detayı tekrar yazarım sizlere. sevgiler..

Ben hic rapor kullanmadim rapor nasil cikiyor

canım bu hastanın durumuna bağlı özellikle bu konuda zaman önemli eğer vakit kaybetmek istemiyorsan dr sana kısa uyguluyor yani olumlu yada olumsuz sonuçta bu protokollerin hiçbir etkisi yok. ben mesela gittiğimde adetime 10 gün falan vardı ben bu ay başlamak istiyorum dedeim . o zaman adetin 3. günü gel dedi.bu protokol işini konuştum zaten hiçbir önemi yok dedi dr. ben genelde hastaların daha fazla ilaç kullanmasına karşıyım o yüzden kısa tercih ediyorum dedi. kısada dozu fazla veriyor biraz zaman kısa olduğu için ama uzun olursa dozu az verip, zaman yayıyor. buda dedi dr uzunda hastaların daha fazla strese sıkıntıya girmesine sebeb oluyor dedi.

bilgilendirdiğin içn sağol canım benim
kafama takılmıştı...benimde zaten kafamda iki seçenek vardı ya acıbadem yada kayseri tüp
acıbademe gitmek istiyorum bende
peki şimdiye kadarki masrafınız ne kadar oldu doktordan memnun musun iyi ilgileniyolar mı? yazarmısın canım ya

Ben hic rapor kullanmadim rapor nasil cikiyor

canım tüp bebek doktorun sana söyler mutlaka eğer sölemesse sen sor rapor çıkartmak istediğini tedavi olduğun hastane çıkarır muhtemelen çünkü benim aşılamada tedavi olduğum hastane çıkardı ssk lısın dimi kuzum sen?

Back
X