2013 şubat bebeklerinizin boy ve kiloları???

en zayıf benim kızım galiba 3 aylık olduk 58 cm ve 4800 anne sütü yok mamalarında hiçbirini beğendiremedik napıcaz bilmiyorum.

biraz minyon galiba bebişin dogum kilosu ve boyu kaçtı hakikaten benim kzımdan da zayıfmış bende sadece anne sütü veriyorum ama bu ay sadece 500gr almış bebeğim neyse sağlıklı olsunlarda kilo önemli degil canım üzülme

3 aylık olduk kızlar kontrole gittik bu gün 5500 gr ve 63 cm olmuş canım kızım az kilo aldık bu ay sanırım artık sütüm yeterli gelmeyecek (

36 haftalık doğdu 3200 gr 50 cm.ama ne olduysa sonra bir türlü kilo alamadı daha doğrusu yemedi yese alacaktı biliyorum.

benim kuzumda şubat doğumlu 3. ay kontrolünde 7200gram 62cmdi ama bundan sonra az alır dedi doktorumuz ilk 3 ay çok alırmış önemli olan sağlıklı olmaları tombul zayıf ne farkederki 2 3yaşına gelince hepsi aynı olcak

maşallah kuzuya Allah nazardan korusun.bizde biraz çıtır çerez olucaz galiba ama napalım sağlığı yerinde olsunda yeter bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…