2013 Survivor Ünlüler Gonulluler

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.309
692
373
Kocaeli
Survivor'a Katılacak Ünlü İsimler 2013

Ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmayan Survivor'a katılacak yeni isimler de bir bir belli olmaya başladı. Milyonların ilgiyle izlediği yarışmanın bu yılki yarışmacılarından en çok dikkat çekeni ise

Ümit Karan...

Bunun yanında

Doğukan Manço,

Fetih 1453 filminden tanıdığımız Cengiz Coşkun ve

gazeteci Nazenin Tokuşoğlu

gibi isimler de bu yıl Survivor yarışmasında yer alacak...

Acun Ilıcalı'nın Star TV için çekeceği Mart ayında başlayacak olan Survivor'da yarışacak ünlü isimler belli olmaya başladı.

Fetih 1453 filminde de rol alan oyuncu Cengiz Coşkun, gazeteci Nazenin Tokuşoğlu ve eski futbolcu Ümit Karan’ın ardından “Kavak Yelleri” dizisindeki Efe rolüyle ünlenen Dağhan Külegeç’le de anlaşmaya varıldı.

Yarışmacılar 15 Mart'ta çekimlerin yapılacağı Panama'daki adaya giderek, zorlu yarışmaya başlayacaklar.

Survivor 2013 Yarışmacıları Kimler

Bu sene Survivor Panama'nın İnci Adasında yapılacak.2013 yılı survivor yarışması Panama'nın İnci Adası'nda yapılacak. Çekimlerine 15 Mart 2013 tarihinde başlanacak.Televizyon ekranlarından gerek magazin, gerek spor, gerekse gösteri dünyasından tanımış olduğumuz ünlülerin yarışacak.

Survivor 2013'un yarışmacıları da belli oldu işte Survivor yarışmasına katılacak ünlüler ve resimleri..

Survivor 2013 Yarışmacıları

Dağhan Külegeç
Irmak Atuk
Bennu Gerede
Nazenin Tokuşoğlu
Ümit Karan
Cengiz Çoşkun
Doğukan Manço

Survivor bu yıl da en çok knuşulacak programlardan biri olacak kuşkusuz. Bu yıl Survivor Yarışması Panama adasında çekilecek. Yarışmaya; Nazenin Tokuşoğlu, Irmak Atuk, Ümit Karan, Doğukan Manço, Cengiz Coşkun, Dağhan Külegeç Bennu Gerede, Erhan Yavuz ünlüler takımı olarak katılacak. Peki bu ünlüler yarışmaya katılmaları karşılığında ne kadar kazanacak?

Acun Ilıcalıya bu soru sorulunca ünlü televizyoncu yarışmaya katılan her ünlüye bölüm başı 20 bin lira vereceğini ve herekse aynı paranın ödenecğeini söyledi. Malum geçen yıl farklı paralar ödenince ortalık karışmıştı...

Merakla beklenen ve yarışmacılarının hazır olduğu Survivor 2013 nere hangi adada yapılacak.

İşte merakla beklediğiniz sorunun cevabı Survivor 2013 Panama'nın İnci Adasında yapılacak..

2013 yılında survivor yarışması Panama'nın İnci Adası'nda yapılması bekleniyor.Survivor 2013 Çekimlerine 15 Mart 2013 tarihinde başlanacak...Ayrıca Survivor 2013'un yarışmacıları da belli oldu. Survivor 2013 Yarışmacıları belli oldu işte Survivor 2013' katılacak olan yarışmacıların isimleri...

Cengiz Çoşkun,Irmak Atuk ,Bennu Gerede,Doğukan Manço,Dağhan Külegeç,Nazenin Tokuşoğlu, Ümit Karan

benim arkadaşım katıldı 2 seNe önce.. Anlattığına göre adada kaldıkları doğruymuş..ama malum,su ve vc ihtiyacı mutlaka karşılanıyor yani :34: ama bu sezon tırt! Ünlüler takımı iyi değîl

benim arkadaşım katıldı 2 seNe önce.. Anlattığına göre adada kaldıkları doğruymuş..ama malum,su ve vc ihtiyacı mutlaka karşılanıyor yani :34: ama bu sezon tırt! Ünlüler takımı iyi değîl

ben cok merak edıyorum belkı arkadasınız anlatmıstır gercekten ac kalıyolarmıymıss

Serdar Ortaç Demet Akalın mı çıksaydı... :37:

Bu ünlüleri sevemedim.Gönüllülerden de merve çok kıl:19:

Hangi Merve? Survivor? :37:

Bence Dağhan ünlüleri karıştıracak. Hep önce ben önce ben diyor. Bir de fazla polemik yaratıyor. Şimdiden gönüllülerle en çok uğraşan o. Ben biraz Bennu'cuyum, biraz Nazenin'ci, biraz Ümit'çi... :27: Gönüllülerden de Fatmagülle Seda... Kafam hala karışık. Bakalım, izledikçe... :)

ben cok merak edıyorum belkı arkadasınız anlatmıstır gercekten ac kalıyolarmıymıss

arkadaşım çocukluk arkadaşım aslında ama aramın çok sıkı fıkı olmadığı biri.. O yüzden sormadım açıkçası,gözü yükseklerde olan tiplerden çünkü :34: ama yarışma başındaki sonundaki hali ve kilolarını gösteriyolar..hatta bazıları bariz zatıflıyo,bence yemek vermiyolardır

Survivor 2013'de bu akşam ilk eleme heyecanı yaşandı. Duygu ile Emel arasında yaşanan sms oylamasından sonra adaya kimin veda edeceği belli oldu.

Hırçın tavırlarıyla Duygu mu? yoksa Emel mi? sorusu cevap buldu.

Survivor Ünlüler Gönüllülerde 2. Hafta sonunda seyirciden gelen SMS sonucunda adaya veda eden isim

EMEL

gönüllüler de halktan değil ki,ya model ya oyuncu ya dansçı maşallah..
Duygu da klasık her yarışmada olması gereken,kavga çıkartacak isim,elenmez kolay kolay...

Bozok bana çok itici geliyor. Hiç bir niteliği olmadığı halde ''ben liderinizim'' tavırlarıyla ortalıkta dolanıyor.Sırf Bozok'la uğraşsın diye Bozok o adada bulunduğu müddetçe Duygu'nun elenmesini istemiyorum... Ünlüler gurubununsa erkekleri bana sempatik geliyor. Tartışsalar bile birbirlerine hakarete varır sözler söylemiyorlar...Oysa ünlüler takımının bazı bayanları söze '' sen beni çekemiyosun '' diyeek başlıyor. Havalılar yani:)

bence de bu seneki Survivor da gönüllüler tırt çıktı,yani başta Duyguya çok kızıyordum ama Bozok gerçi yüzünü göstermeye başlayınca hak vermeye başladım.Güçsüzler,gönülsüzler,kımse bireysel olarak kişiliğini,rengini belli etmiyo fazla ve dolayısıyla da ünlülerimiz ödüllere doyamıyo:))

Back
X