Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar haziranda annesi olamıcam. kısmetse temmuz ayına yılmıcam çalışcam.sat 25 eylül adetim bitti.şimdiden başlıyorum.rabbim yardım et çok istiyorum :) varmı benim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
merhaba arkadaşlar haziranda annesi olamıcam. kısmetse temmuz ayına yılmıcam çalışcam.sat 25 eylül adetim bitti.şimdiden başlıyorum.rabbim yardım et çok istiyorum :) varmı benim gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
ben varımmmm inşalallah :) 14 ekim sat olcak inşaallahh.. bu ay es gecıorum rahım fılmı cektırdım anestezi aldım ve antıbıotık kullandım... sat 14 ekim bat 9 kasım :)
ben varımmmm inşalallah :) 14 ekim sat olcak inşaallahh.. bu ay es gecıorum rahım fılmı cektırdım anestezi aldım ve antıbıotık kullandım... sat 14 ekim bat 9 kasım :)
ya lütfen bozma moralini olucak pozitif düşün iyi düşün iyi olsun kaderdaşım:)bu arda benim düşündüklerinmi düşünmüşsün kucakta bebek tatildeyim kocam yanımda aile tamamlanıyooooo.süpeeeer:)