arkadaslar benim 7 hafta bitmek üzere ama benim mide bulantim niye azalıyor çok korkuyorm hele sabahları hiçbir şeym.yok sadece gece hafif mide bulantım var. sadece kasik ağrım ve batmalarm arttı ama suide bulantimn azalması canimi cook sıkıyor her şey çok ii gidiyordu. kalp atisini da geçen hafta duymuştuk off benim gibi ilan var mi
arkadaslar benim 7 hafta bitmek üzere ama benim mide bulantim niye azalıyor çok korkuyorm hele sabahları hiçbir şeym.yok sadece gece hafif mide bulantım var. sadece kasik ağrım ve batmalarm arttı ama suide bulantimn azalması canimi cook sıkıyor her şey çok ii gidiyordu. kalp atisini da geçen hafta duymuştuk off benim gibi ilan var mi
canım niye korkuyorsunki mide bulantılarının devam etmemesi hamileliğin sonlandığı anlamına gelmezki ben ilk öğrendiğimden beri doğru düzgün bulantım yok kusma yok neredeyse 3 aylık olacak toplam bulantı kusma 5 kere filan olmuştur. allahın izniyle iyidir bebeğin böyle şeyler düşünme
ınşallah canım ama iki gündür kusmaya başladımmcanım niye bulantın geciyor diye üzülüyorsun ne güzel sevin demekki benim gibi hiç bulantı yaşamasan kahrolcaktın :) ben hiç bulantı yaşamadım ve bebeğim sağlıklı herkesin bünyesine göre değişiyor kimi doğurana kadar bulantı çeker kimi 2 gün bebeğin iyidir Allah'ın izniyle merak etme
mrb çiçek bende 7.haftaya yeni girdim geçen hafta çok bulantım ve kusmam oldu üç dört gündür pek yoktu bende çok korkuyorum acaba ters giden birşeyler mi var da ondan diye ama bilmiyorum bugün sabah tekrar vardı yarın doktora gidicem inş birşey yoktur.
şükür bulantılarım azaltı bende çok vardı ama sanırım haplar yapıyordu progestanı bitirdim şimdi rahatım ilaç içme sorunum var malesef hapı görünce bile midem kalkıyo keşke iğne olsa valla sesim çıkmazdı herşey bebiş için:)
Katrecim inşallah hayırlı haberler alırsın ...Sanırım bebeğinin kalp atışlarını bekliyorsun sen de benim gibi ...
Ben de 6 . hafta gitti bebeği bile göremedim ...Ama vardır bir hayır ...Acele etmemek gerek ...Elde de değil biliyorum
Bir şey sorucam canım benım sen folik asit kullanıyor musun ...
Ben 1 gün unuttum daha önce de 1 gün unutmuştum sence bir şey olur mu ...
Bugün iki tane mi alsam ne yapsam acaba :44::44::44:
cnm olabilir, 2-3 gün hiç bulantın olmaz, sonraki gün felaket geçer.. ya da birden kesilebilir bulantıların bunlar normal merak etme... bulantın yok diye de sevin, ben 3 haftada 4 kilo verdim, kilom da az değil aslında ama buna rağmen doktor serum takacağım diyor..kızlar bn de 8 haftalık hamileyim her sabah mide bulantısıyla uyanıyordum.son iki gündür aniden kesildi bulantılarım .benım durumunda olan var mı acaba endıselenıyorum bugun pazar olduğu için doktora da gidemiyorum.
cnm yukarda da yazdım, bulantının azalmasına takılmayın, keşke benim de azalsa... herkeste aynı olmuyor ki, benim bir arkadaşım hiç midem bulanmadı kusmadım diyor mesela.. doktor da günün gününe uymaz dedi, bulantının bitti denmesi için en az 5-6gün bulanmamak lazımmış... kasık ağrısı da 6. haftaya kadar bende de olmuştu.. kahverengi akıntı yoksa, kan yoksa sorun yokturarkadaslar benim 7 hafta bitmek üzere ama benim mide bulantim niye azalıyor çok korkuyorm hele sabahları hiçbir şeym.yok sadece gece hafif mide bulantım var. sadece kasik ağrım ve batmalarm arttı ama suide bulantimn azalması canimi cook sıkıyor her şey çok ii gidiyordu. kalp atisini da geçen hafta duymuştuk off benim gibi ilan var mi
benim bi arkadaşımi da progesteron midesini mahfetmişti
benide mahfetti gerçekten
Amin canim ınşallah Sokağına emanetSizinle günlerimiz aynıymış. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun.
bi de kimileri 2-2,5 aylıktan sonra başlar mide bulantısı diye korkutuyo.Benim midem normalde biraz hassastır ama çok şükür şimdiye kadar bulantı sorunu yaşamadım.Kimisi de nasıl başlarsa öyle gider diyo, inşallah bundan sonra da böyle rahat bi şekilde geçiririrm
Amin canim ınşallah Sokağına emanet
Bende de cok bi bulantı yok çoğunun aksine acikinca bulanıyor yemek yiyince geçiyor bende bi ilginçlik var diye düşünüyorum
Ayrıca kalp atışlarında yükselme varmı bazen uzandigimda bile kalp atislarim artmış gibi geliyor banami öyle geliyor acaba
kızlar merhaba bugun kontrole gıtım bebeğımın elleri ayakları olusmus tam bır bebekolmus ultrasonda cok guzel bır goruntu verdı ıyımıste masallah.10 haftalık olmus tahlılere basladık kan ve ıdrar tahlılı verdım 2 hafta sonra sonucları gostermeye gıdıcem rabbim yavrularımızı korusun ıns
bize de haber var lütfen
Maydanoz ve limon gebelik için tehlikeli bir ikili canım. .tansiyonunu düşürür Allah korusun düşük falan olur..ha birde adaçayı düşük sebebi..maydanoz limon ce adacayindan uzak durmani tavsiye ederim
masallahhhcok heyecanlı benimde yarın 10 haftalık olucak nasipse demek benim bebegimde okadar büyüdü en son gittiğimde fasülye kadardı 6 eylülde gidicem randevuya ozamana kadar dahada büyücek demek cok sasırıcam demek ki
Amin canim ınşallah Sokağına ( Adileğiyle emanet
Bende de cok bi bulantı yok çoğunun aksine acikinca bulanıyor yemek yiyince geçiyor bende bi ilginçlik var diye düşünüyorum
Ayrıca kalp atislarında yükselme varmı bazen uzandigimda bile kalp atislarim artmış gibi geliyor banami öyle geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?