Tüp Bebek Merkezleri 2013 temmuz da tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar

hayırlısı olur inşallah canım.bende istanbuldayım.istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıcam inşallah.bizim sıkıntı eşimden yana.tesa ameliyatı ile yumurta toplatacak.nasipse raporumuz için son bir muayenemiz kaldı galiba.onuda yaptırıp sonucu inşallah hemen alırsak aunı zamanda başlayacağız tedaviye sizinle.allah sonucunu hayırlı kılsın bizimkini ve tüm bekleyenlerinkini

Merhaba kızlar,

Ben de kısmetse temmuzda Bahçeci fulya tüpbebek merkezinde tedaviye başlamayı planlıyorum. İnşallah temmuz bize şans getirir.

bizde antalya tüp bebek merkezine başvurucaz.çok heyecanlıyım şimdiden zaman geçmiyor inş bize de nasip eder Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin

ben anca ağustosta başlıcam.aret bey test olarak ne ister ne kadar sürer hiç bilemiyorum.ama planladığım tarihe uymalı yoksa sıkıntıı.iş başlıyor,olursa yaz tatiline denk gelen doğum,parası için sıkıntı.allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah ya.hayat bir koşturmaca aslında.allah hayırlı telaşeler nasip etsin hep inşallah:):)

Mrb canim nasilsin gercekten cok zor bi donemden geciyoruz hepimiz rabbim yardimcimiz olsun hepimizin ....

merhama bende Aret beye gidiyorum inşallah yarın transferim gerçekleşecekk

merhama bende Aret beye gidiyorum inşallah yarın transferim gerçekleşecekk

canım biraz bahsetsene nasıl bir işlem benimde haftaya rapor çıkacak adetimi bekleyeceğim ağustosta olacak inşallah, şu yumurta toplama olayı falan nasıl bir işlem zor mu, kaç yumurtan oldu, kaçı döllenmiş azıcık bilgi versene ben iki aşılama yaptırdım tüpe geçmek için devlette bu konuda da bilgim yok merak ediyorum

bende 13 temmuz itibariyle başladım tedaviye Allahın izniyle ilk iğneler verdiler yumurta olgunlaştırıcı salı günü yumurta takibine başlıycaz iğneler de devam bu arada Rabbim gönlümüze göre versin.yorumları okuyorum bende olumsuz seyler okuyunca canım sıkılıyor pozitif olmak gerek bence iğneler şimdilik pek rahatsız etmedi her şey yolunda çok şükür bundan sonra nasıl olur bakacağız

Merhaba hanımlar. Ben de temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum.Aranızda uzun protokol yaptıran var mı? Ben adetimin 21. günü lucrin iğnesiyle başlayacağım. İnşallah hepimiz tedavilerimizin sonunda göbüşlerimizde bebeklerle evlerimize döneriz. Bebişlerimiz için herşeye değer tüm acılar sıkıntılar unutulur yeter ki bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza gelsin amin:)

Hayırlı olsun tedavin. doktorun kim? ben de orada tedavi olmuştum mayısta.

Hayırlı olsun tedavin. doktorun kim? ben de orada tedavi olmuştum mayısta.

kemal bey doktorum ama takibi hasan bey yumurta toplamayı murat bey yaptı trnsferi de kemal bey yapacak Allahın izniyle.hepsinden Allah razı olsun yardımları için.bakalım kısmetse Rabbim ol derse olcak.senin nasıldı tedavin?sonuç var mı inş?

Ben de çok memnun kaldım merkezden, benim doktorum da murat bey, yumurta toplama hariç bütün işlemlerle kendisi ilgilendi. mayısta başladık tedaviye, haziran ın ilk haftası olumlu sonuç aldık ama malesef kimyasal gebelik oldu, değerim ikiye katlanmadı. Ağustosta tekrar başlayacağız kısmetse.

naz yapmış annesine olur inş Allah nasip etsin hepimize sağlıklı bir sekilde.ilk test de hamilesin mi dediler bana da bi şeylerden bahsettiler ama kan tahlili 3 kez yapılacak filan diye.belirti oluyormu tüp bebekte mide bulantısı şişkinlik akıntı filan

Evet canım, 45 çıktı ilk gün, tebrik etti doktor telefonda. iki gün sonra testi tekrarlayacağız 10 gün sonra da ultrason muayenesi istiyorum dedi. dünyalar benim olmuştu. iki gün sonra dünyalar başıma yıkıldı ama benim değer 19 a düşmüş. Doktoru aradım, sakın ilaçları bırakma belki test hatası olmuş olabilir, iki gün daha bekleyip tekrar test yapalım dedi ama benim umudum bitmişti ve nitekim 3. testte 2 ye düştü değerim. İlaçları bıraktırdı dr ve iki gün sonra da adet oldum. Çok fazla belirti olmadı, olanları da ben ilaçlardandır demiştim. Göğüslerim şişti, gerginleşti, damarlar belirginleşmişti biraz. Bir de fena halde burnum tıkanmıştı , nefes alamayacak gibi hissediyordum kendimi ama dediğim gibi bunlar kullandığımız estrofem in de yan etkileri arasında. Transferin ne zaman?

anladım her şerde vardır bir hayır.Allah sabır versin bizlere dayanma gücü versin çok da özletmesin.zamanı günü belli mutlaka her şeyin.daha bişey demediler arayacağız dediler ama bakalım Allahtan hayırlısı inş

Haklısın canım, her şeyin bir zamanı var. Başta çok üzülmüştüm ama çabuk toparladım kendimi. İnşallah sen hayırlısıyla sağlıkla kavuşursn bebişine ya da bebişlerine :) yumurta toplama işlemin olduysa 5 gün içerisinde yapıyorlar transferi. 10 gün sonra da test günü:) İlk iki testi merkezde yaptırırsan da ücret almıyorlar

hakkımızda hayırlısı olsun inş.Rabbim seni de beni de bekleyen herkesi de tez zamanda kavuştursun.biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah ın takdiri.haberlerimizi paylaşalım burda bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…