Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık 2013 yay burcu aşk hayatı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Yay Burcu 2013 Aşk Hayati
2013 yılına başlarken, ilişkilerinizle ilgili değişimler yaşamaya da hazırlanın. Bu yıl tutulmalar sizi en çok kişisel alanlar ve ilişkiler konularında etkileyecek. Sizin veya karşımızdaki kişinin hayatında önemli başlangıçlar ve girişimler söz konusu olabilir. Birbirinizi karşılıklı olarak etkileyebilirsiniz.

Özellikle Mayıs- Haziran ve Kasım- Aralık döneminde bu etkileri daha fazla hissedebilirsiniz. Bu değişimler yepyeni bir ilişkiye adım atmak olabileceği gibi mevcut ilişkinizin farklı bir yönde ilerlemesi şeklinde de olabilir. Siz de ilişkileriniz aracılığıyla daha olgun ve farklı bir bilinç haline geçerek aşama kaydedeceksiniz. 19 Şubat'tan itibaren aşk hayatınız hareketleniyor. Duygusal olarak oldukça heyecanlı ve atak olacağınız bugünlerde hoşlandığınız kişilerle kolayca iletişim kurabilirsiniz.


Bulunduğunuz neşeli ortamlarda son derece doğal ve çocuksu halinizle dikkat çekeceksiniz. Yeni ilişkiler ve yeni başlangıçlar için uygun bir dönemdesiniz ama duygularınız çok hızlı değişim gösterebilir ve verdiğiniz kararlardan kısa bir süre sonra vazgeçebilirsiniz.

5 Mart- 4 Nisan arası sizin için biraz sıkıntılı geçebilir. Bu dönemde günlük işler ve sağlık konularıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yoğunluk yüzünden sevdiğinizi ihmal etmemelisiniz.

Bu sıkıntılı dönem 4 Nisan’dan itibaren değişiyor. Bu günlerde ilişkilerinize tekrar gereken önemi vereceksiniz.

Olumlu tavırlarınızla sevdiğinizi mutlu edebilir, bir süredir devam eden ilişkinizle ilgili evlilik, nişan gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde eğer ilişkinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız barışı sağlamak için de harekete geçebilirsiniz.15 Mayıs’tan sonra geri hareket etmeye başlayan Venüs’ün etkisiyle eski gönül meseleleriniz sık sık gündeme gelebilir.

Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.

Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara uzlaşmacı bir tavırla yaklaşırsanız, sevdiğinizle barış yapmak ve sorunlarınızı çözümlemek için çok uygun fırsatlar bulabilirsiniz.

Bu arada Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz.

Mayıs sonları ve Haziran başlarında meydana gelen tutulmalar da ilişkileriniz ve ilişki anlayışınızla ilgili değişimlere sebep olabilir. Bu dönemlerde de ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmamayı tercih edebilirsiniz.29 Ekim-23 Kasım arasında sosyal hayatınız çok hareketleniyor. Bu dönemde dost toplantıları, organizasyonlarda aktif rol alabilirsiniz. Diplomatik tavırlarınız ve organizasyon yeteneğiniz başkalarının beğenisini kazanacak. Bu size yeni ilişkiler kurma fırsatı verebilir. Bulunduğunuz ortamlarda karşınıza çıkacak fırsatları kaçırmamaya çalışın. 3 Kasım döneminde karamsar, yalnız ve içine kapanık bir ruh hali size hiç yakışmayacak. İçinde bulunduğunuz durum zor olsa bile kendinizi buna kaptırmak yerine dikkatinizi farklı konular vermelisiniz.

Üstelik 28 Kasım’da yaşanacak tutulma da olayların kendi kontrolünüzde olmayacağını işaret ediyor. Her şeyi zamana bırakmak ve kabullenmek iyi bir çözüm olabilir. Bu tutulmanın etkisiyle hayata bakışınız değişebilir.
 
tam bir yay kadınıyım tam anlamıyla.. tek farkım evimede bağlıyımdır.:KK16:
 
X