- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #20.061
kk nın enn güzel hatunlarıı herkeslere yılın son gününden selamlarrr
çalışanlarımız şuan zaten iş yerindedir evdekilerde yılbaşı hazırlıgındadır sanırımbizde dün alışveriş kısmını hallettik, evinde kaldıgımız ablaya hediye aldık annemle. tabi bu arada kendimi de es geçmedim
yılbaşı moduna uygun olacak üzerinde kalpler olan bir çorap, kırmızılı siyahlı yine kalpli
bir pijama altı, bide geçen sefer begendigim ama parasından dolayı alamadıgım vucut kremini aldım
pijamamdan anlayacagınız üzere evde yatarak girecegim yeni yıla
zaten cem yılmaz varmış, şimdi onu izlemek varken dışarı çıkamk da neymiş
bir de üstüne komedi dükkanı patlattım mı yeter de artar bile
( kendimi böle teselli ediyorum işte
)
önce kendim için dileklerimi yazayım sonra da hepiniz için tek tek dileyecegim ve dua edecegim şeyleri paylaşayım sizlele
2013 ün hayatımdakü tüm kötülükleri de peşine katıp gitmesini istiyorum. saglık olarak minimum sıkıntılı günler olsun mumkunse 2014 te, büyüklerimizi Allah hiç başımızdan eksik etmesin onlar hep olsun hayatımızda. çok huzurlu ve mutlu olalım, hayat hep tatlı tatlı göz kırpsın bize.
hee bu sefer unutmayayım sevgilimiona da beni nasip etsin işte Allah daha ne olsun
2013 bana onu getirdi, 2014 te evimizi yuvamızı getirir inşallah bize
![]()
ınsaallah 2014 hayatında donum noktası olacak hem ıs hem evlılık olarak. hakkında guzel yazılar yazılmıs olsun ınsaallah. canı gonulden mutlu olmanı dılerım canım. evlılık cok zor ve bıraz kendın belırledıgın bıraz da sans ısı ve degısken de bırsey. oyuzden ınsaallah hep mutlu oldugunu duyarızzzzzzzz 2013 saglık acısından, mezun olma stresı acısından senın ıcın zor bır yıl oldu ama devamında hemen bır ıs ve bak koca adayı verdııııııı