hımmmmmmm guzelmıs yuzun nasıl guluyor nasıl mutlu :))))) sebebı bellı zaten :))))))
sana kolay gelsın canım. buaralar cok yogun tempodasın valla.
evett bizim hocaların yarışmasına gitmiştim ya ondaNDIR

teşekkür ederim bu arada canımmm
herkese gunaydın.
duygu herzaman acılısı yapardı ben onun yerıne herkese hayırlı cumalar dıleyeyım :))))))
kızlar ben bu aksam ıstanbul yolcusuyum. annemlere gıdıyorum gece bınecegım ama aksama kadar gorusuruz yıne de. olakı bır sıkıntı olur da gıremezsem, merak etmeyın dıye sımdıden soyleyeyım dedım. pazartesı sabah ınecegım ve dırekt ıse gıdecegım yanı pazartesı sabah gorusuruz.
buarada dunku menumu de guncelleyeyım.
sabah:
sirke-limon ılık su. bal koymadım bu kez.
ıkı dılım tam bugday ekmegı
4 zeytın
6 tane evde kurutulmus kayısı
1,5 yumurtadan omlet.
ara: bır havuc, 500 ml su
ogle: arkadasımla dısarda yemek yedık uzerın mantarlı ıspanaklı dana bonfıle yedım ben. bu hafta hıc kırmızı et yemedım dıye sectım. meyvelı soda ıctım yanında.
uzerıne cay ıctık.
ara: yarım sıse sade soda, 500 ml su, yarım maydonoz, 5 tane evde kurutulmus kayısı
aksam yemegını gec yedım dun malum mısafır olunca. ıste yemedım. 4 cm uzunlugunda, 3 cm genıslıgınde fırında yaptıgım balıgı yedım. ıkı tane tum mantar, bıraz sogan sarımsak, bır tane kırmızı bıber, 5 catal patates. 4 kasık salata. patates mantar bıber sogan sarımsak ehrseyı activry de pısırdım hepsıne bır tatlı kasıgı yag kullandım.
hayırlı yolculuklar pomocum, güle güle git, güle güle gel inşalah. burda hava yağışlı umarım istanbul değildir de rahatça gezersin, ama gezemesen bile starbucks fikrin de gayet güzel bence

iyi yolculuklaarrrrr
KAPKARA VE YAĞIŞLI İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR GELECEĞİN BİR DERİ BİR KEMİK HATUNLARII..ALINTILARA GEÇEYİM;;;;;;
BENİM GÜZEL ARKADAŞIMM GELMİŞŞŞ İYİYİM SEN NASILSINNN...
BENDE ÖYLE YAPIYORUM BÖYLE DİZE KADAR OLAN ÇİZMELERİM,PELUŞLU BOTLARIM VAR GENELDE TAYT VE SKİNNY JEANLARIMI GİYERİM BOL PANTALON ASLA GİYMEM GEÇEN YIL KİLOLU BİRİYDİM O ZAMAN EŞORTMAN ALTI VE TAYT GİYERDİM ZATEN A SOSYALDİM RESMEN EVDE KAMPA GİRMİŞTİMTEK BİR ALIŞVERİŞ YAPMIYORDUM ÇÜNKÜ ALDIKLARIMIN BANA BOL GELECEĞİNİ BİLİYORDUM..LCWDEN SEZON BAŞINDA GÜL KURUSU VE KOYU YEŞİL İKİTANE SKİNNY JEANALDIM PARASINI HATIRLAMIYORUM TOPLU BİR ALIŞVERİŞTİ EŞİME OĞLUMÖ BİRŞEYLER ALDIM,AMA ÜST CİDDİ SORUN HERYERDEKURU KAFALAR ÖNÜKISA ARKASI UZUN GİYSİLER VAR BEN AYNI OLMAYI SEVMİYORUM O YÜZDEN DÜNDE DEDİĞİMGİBİ KÜÇÜK KUYTU YERLERDE BUTİKLER VR 1-2 TNE AYNIÜRETİM OLUYOR ONLARA DADANDIM BİRDE ALSANCAK 2.EL TASARIMGİYİSLER VARONLARIDA BEĞENİYORUM CESARET EDEMEDİM ALMAYA AMA ÇOK BEĞENİYORUM ONLarı,EŞİM YADIRGAMIYACCAĞINI BİLSEM ASLINDA AKLIMDA ÇOKDEĞİŞİK ŞEYLER YATIYOR AMA YADIRGARR:))))
AYNI BENİMGİBİ AYNI POZUN BİR ÇOK SEÇENEĞİNİ ÇEKERİM 1-2 SİNİ BEĞENİRİM RESİM ÇEKİLMEYİ ÇOK SEVİYOR-DUM İNŞALLAH YAZIN YİNE ÇOK SEVCEM KİLOLRIM GİDİNCE..
RESMİN ÇOK TATLI TAM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİSİN MAŞALLAHHH SANAAA
KESİNLİKLE AZ KİLO ALCAM :))))))
teşekkür ederiimmmm

bende bayılıyorum resim çekinmeye işte, çok da resmim vardır, facebook da bile 20 tane mi ne albümüm var ama 2000 albümlük resmim vardır yani
ayrıca tarzına da bayıldım duygucum, benziyor tarzlarımız biraz sanırım. evlenip çocuk yapıp aynı şekilde devam etmen de güzel, bakımsız anne moduna girmemişsin, bende öyle olacam inşalah ileride
mesela makyaj stilini anlatmışsın ya, benmkiyle aynı nerdeyse. bitek ben farklı olarak göz altı kapatıcısı kulanıyorum, genelde uykusuz oldugum için gözaltlarım parlak gözüksün, mor gözükmesn die

bir de çok hafif pudra sürerim, eğer cildim sorunlu bir dönemindeyse. onun dışında aynı işte. kalın eyeliner, altına siyah deil de parlak gri kalemim var onu sürüyorum, bir de rimal tamamdır

paylaştıgım resimde de baya belli oluyordur zaten, gözlerim kapkara çıkmış
Katılıyorum canım, ama ben gençliğimi de biliyorum:)) Hiç çocuk düşünmedim ki... Arkadaşlarıma bakıyorum hayatlarının bir döneminde çocuk istiyorlar, bende öyle bir dönem yok, hiç olmadı yani. O yüzden diyorum bir gariplik var diye:))
ya sanırım çocuk istememe durumu bende de var biraz. mesela evlenmeyi gerçekten istiyorum, yanımda sevdigim adam olsun, evimiz olsun falan. ama işte o evde çocuk için önce 5 yıl keyif sürmeliyim diyorum. e yaşım 27 hatta 28 sayılır artk. ne ara evlenip 5 yıl geçirecem acaba

kesin benm de genlerim bozuk
bu arada maşallah hatunlar hepiniz çok güzelsiniz. seçip de alınmışsınız vallahi topiğe maşallaaahhhhhh
ben yine full çizim modundayım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aslında, ama işte akşam yemeginden sonra bişey yemeyim olmuyor malesef. en az 3 saat daha oturmak istiyorum çünkü, baya bi hararetle çiziyorum anlayacagınız. günün özetini geçersem de 8 de kalktım her zamnki kahvaltımdan yaptım, okula gittim geldim, öğle yemegi yedim, ( yarım bazlama ), 2 saat falan çalıştım, yemege kadar uyudum sonra. akşam yemegimde nohut ve bulgur pilavı vardı, bir de yoğurt. salatayla birlikte onları yedim. sonra yarıma yakın profiterol yedim, 1 avuç da kuruyemişle günü bitirdim. şu an elma krom çayımı içiyor ve su hariçö kesin kapanışımı yapıyorum. yarın yurttayım arada bakarım sizlere, ama haftasonu tabi ne kadar buralarda olursunuz bilemem
kızlar benim için dua edin, çizimlerimi yetiştireyim ve jurim de iyi geçsin olur mu :44: :44:
herkese mutlu haftasonlarıııııı