- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.641
Merhaba kızlar, Pomo İstanbul'dan rüzgar estirmiş resmen:)) Özlemiştik iyi olmuş valla. Ben hastalıktan dolayı cozuttum, şımardım, muhtemelen kilo aldım. Pazartesi fırtına gibi başlıyorum ama:)) Bugün göz makyajı denedim, sanırım yapabileceğim:) Bu hafta işe giderken her gün yapacağım. Zaten bu hafta iki sunumum var. İyi olacak. Pomo senin kaçamak yapmayacağını biliyorum artık, söylemeye bile gerek yok. Çeşmi, gece geç saatlere kadar çalışıp bir şey yememen mümkün değil zaten, öncelik derslerin canım, sağlıklı bir kafayla çalışman lazım, sadece abur cubur yerine sağlıklı şeyler yemen lazım, zaten de öyle yapıyorsun.
Foto yorumlarınıza teşekkürler kızlar. Genelde sportif giyiniyorum, bir de aslında genelde gezilerde fotoğraf çekildiğim için de daha da sportif oluyor. Yoksa az da olsa topuklu ayakkabı falan da giyiyorum ama o da makyaj gibi işte, çok sık olmuyor:) Bu hafta unutmazsam işyerinde fotoğraf çekileceğim:) Sonra da 5 kg verdikten sonra da çekileceğim:)
merhaba canım,
evet estım valla :))))) bos bırakmayayım dedım topıgımızı :)))
ozledım sızı hem.
sen halen hasta mısın canım toparlanamadın mı.
kacamak yaptım valla.duzenım bozuldu canım. pazar gunu bıraz cozuttum ben de. ama hem cumartesı gunu cok yurudum hem ozellıkle pazar gunu ıkı saat rahat yurudum ustelık 7 tepe ıstanbul mısalı yokus bayır cıktım ındım. annemler cok sevındı eskıden boyle hızlı yuruyemezdın dedıler ustelık ayagımda bıraz aksaklık varmıs eskıden. o nerdeyse sıfırlanmıs dedıler kırık ayagım yanı.