cok guzel bır cumartesı olmusssssss

ne guzel. ben hıc dısarı cıkmadım yayıldım durdum evde. benım ıcın de en guzel cumartesı boyle oluyorrrrrr

sevıyorummmmmmmmmm
çalışırken bende öyleydim, pazar günleri hiç çıkmak istemezdim evden, ancak ananemlere köye gideyim yayılayım

10 seneden sonra ancak ankaranın tadını çıkarıyorum, okul stresi yok ya

anneme de iyi geldi, baya bi gezdik, kolye küpe ne kadar takı toka varsa aldık

ankaraya gelen herkese kaleyi mutlaka gezmesini öneririrm valla, eğer ben burdayken gelen olursa gönüllü rehber de olabilirim

ogunlerın guzel olmus ama şu cıkolataya ara versen bır sure ıyı olacak cunku sık sık menulerınde bu tur kacamak goruyorum mıktar az ama yıne de bır sure bu tattan uzak durmayı denersen zamanla daha kolay olur sabredılmek.
bır de muz yedıgın ıcın mandalına yemeyebılırdın muzu tek tutketmek lazımmıs kalorısı yuksek bır meyve oldugu ıcın.
yıne spor da yapılmıs maasallah cok guzel alıskanlık edındın sen bu ısı
az yedigim için çikolatayı çok da çıkarmak istemiyorum aslında filizim yaa, yani arada sırada da olsa, 2 parça hem istegimi azaltıp saldırmamı engeliyor, hem de ben bitter çikolata yedigim için yag oranı şeker oranı nispeten daha az oluyor.
bide muz küçük olanlardandı, sonra hasta olmak üzere gibi oldugum aklıma gelince c vitamini die bi tane de mandalinayı o yuzden yedim. zaten meyveyi çok ihmal ediyorum, aradan çıksın bari dedim

pilatesi sevdim ben yaa, sporu da öle, hamlıgımda geçmiş, bundan sonra hep tam gaz spor

ıkı ıkızler burcu bırarada olunca boyle oluyor galıba. benım erkek arkadasım vardı boyle. ıkımız de ıkızlerdık sız gıbı. ve ıdda oynardıkkkkk
benm eski nişanlımda ikizlerdi ama onunla böle şeylerimiz yoktu pek o tembeldi biraz, emrahla resmen her an herşey olabilir modundayız

şuan mesela pazarlık yapıyoruz beşiktaş maçına gitmek için

kendisi fanatik bir galatasaraylıdır daa ikna etmeye çalışıyorum, yoksa yalnız giderim die

sonunda evlenmekten vazgeçip mahallede beraber takılmaya başlayacagız die korkuyorumm

valla ben asure sevmezdım normalde. ama bu yıl canım cekıyor vallaaaaaaaaa

dun komsum zorla cagırdı gıtmedım. ama gondermıs bu kez de. esıme dedım ye bıtır hepsını dıyeeeeeeeee
dhk konusunda ıse neslı de demıs zaten su an sana zararı olmaz. evlenınce de kullanırsın rahatlıkla.
kız ben lavas ıcınde sevmem cıgkofteyı zaten, asıl ben oyle lop lop atarım marul ıleeeeee
aşurenin içindeki pişmiş meyvelerle pek aram yok benim, yiyecegim zamanda ( ki en fazla 1 kase o da küçük bir kase ancak yiyebiliyorum ) meyveleri ayıklayıp yerim, babam hep der aramlıyosun nimeti die

yarın aşure pişecek mesela bizde, kuru meyvelerin pişmeden önceki halini yemeden nasıl dayanacagım die tereddütteyim, kuru incirle kuru kayısıyı oturup günlece yiyebilirim

gerçi ona da çözüm buldum, annemler aşureyi sabah yapacaklar ben o saatte sporda olacagım, ben gelene kadarda kalan meyveleri buzluga kaldıracaklar bölece ulaşamayacagım

gelince de bi tadına bakmak için küçük kase meyveleri ayıklanmış aşuremi yedim mi taammdır, Allah bereket versin

ben çiğ köfteden daha çok nar ekşisini seviyorum aslında, dürümün içerisine de bolca koyuyorlar yaa, ooyy oyyyyy :18::18: diğer türlü kesiliyorum zaten, 2 3 taneden fazla pek yiyemiyorum

neyseki zevklerim arada işime gelir de olabiliyor yani

evlenme zamanına hele bi gelelim de filizcim zaten o zaman kapsamlı kontrole de girecem, doktora da sorarım napsak ne etsek die, bi karar alırım o zamna