sen ankarayı bayaa bi gezmişsin canımm

ulucanlarla kale yakın zaten birbirine, gelmişken ikisini birden gezebilirsin. gerçi ulucanlar a bende gitmedim henuz, inşallah bigun de orası için plan yapayım bak iyi aklıma getirdin

keşke ben burdayken gelebilsen beraber gezeriz de olmazsa artk ben sana telefondan da yeterim, güzel bi ankara turu yaptırırz sana

pes etmem zaten filizim, öle bi niyetim yok, hedefledigim bişey var çünkü. gelinlik bakarken çok güzel ama bana olur mu acaba telaşı yaşamak istemiyorum. o yuzden pes etmeyecegim o kesin de, acelecilik var kanımda biran önce sonuç almak istiyorum

gerçi bu sabah tartıldım kilo almamışım da vermemişim da hala aynı

bu haftada spor yapamayacagımdan çok umutlu deilim, haftaya artk nasipse inşallah

yok vazgeçmek yok, ben o zamanlar sana da dedim, kilo veremiyor oldugun zamanda en azından almıyorsun, buda büyük bişey die. ben kilo almaya çok muzaitim zaten, eğer 1 seneden fazla zamandır eğer ara arada olsa diyeti yapmasaydım, 83 kilodan daha da ileri gidecektim, ama şuan 76 kiloyum

7 kilo vermişim ve kim bilir kaç kilo almamışım yani

o yuzden pes etmek yok da bölee biran önce versem istedigim kiloyu çok güzel olmazm ı

ben gündüzleri çok verimli çalışamadıgım için gece çalışıyorum, o zamanda hep geç yatıyorum işte canım yaa, tek sorunum bu yani. uykum açılsın die kahve çekirdegi yiyorum düşün yani durumu :18::18: bol su ve yeşil çay içip ödem olmasın die uğraşırım artk, yarın öbür gün zaten dışarıda olacam toplantılar sebebiyle, cuma sabah da inşallah başka bi toplantı çıkarmazlarsa doğruuu sporaa

neslicim ikimizin de perşembe günü azalıyomuş işleri, tek fark benmki perşembe 1.30 ta, o zamana kadar sıkı çalışmam lazım, harıl harıl proje hazırlıyorum

Allah ikimize de yardımcı olsun inşallah

stresten yemesen de içsen olmaz mı

bn öyle yapıyorum mesela, dün içtigim çayın neskafenin hesabı yok
oohhhhhh beee filizciiimmmmm nasıl sevindim anlatamammm

inşallah bundan sonra o sıkıntıyı yaşamazsın da her ay düzenli olarak olursun regl yi

esoşun nesi varrr :44::44: o da hep mutlu olsun, herkes hep mutlu olsunn