hatunlar herkese merhabaa, sizi ayazıyla donduran ankara dan selamlıyorumm :18::18: duyguşun da dedigi gibi, Allah evsiz barksızlara yardımcı olsun, bugun çok sıkıldım yatmaktan die bi dışarı çıkaım dedim yapmam gereken bikaç bişey de vardı, sokakta simit satan, milli piyango bileti satan, çalışan vs. herkese acıya acıya bi hal oldumm

ben keyfinden çıkıp 2 saat dolandım die bile ne kadar zorlandım ama onlar kim bilir ne kadar mecbur ki sokakta durup işlerini yapmaya devam ediyorlar, çok üzüldüm ve çok dua ettim onlara..
neysee bendeniz hala hastayım, şükür ki ateşim yok ama sesim gitti yine, horoz gibii

bide çok halsizim. hele dışarı çıkıp geldiysem direk gözüm yatak görüyooo..
dün sunumum vardı pazzartesi günü ateşli halimle hazırlandım ama dün sunacak halim hiç yoktu, azğımı açamıyordum daha doorusu. neyseki sunumu yapacagımız adamlar benm halimi görünce uğraştıtrmadılar beni, yazılı döküman olarak aldılar, bende fazla uzatmadan eve geldim dinlendim güzelce..
bugun de biraz keyif yapmak istedim, önce uzun zamandır bekledigim bi kitap vardı çıkmış ama ben fark etmemişim, gittim onu aldım kitapçıdan, sonra da starbucks a gidip favori kahvemi alıp 1 saate yakın kitap okudum ordam. hem değişiklik oldu hem de çok üşümemiş oldum,sonra da evime döndüm.. haftasonundan beri de ilk defa aktivite oldu bölece, toplamda 40 dk yürümüş oldum, e hastaya çok bile yanii

ama sanırım iyileşemeyecegim ben, gitgide daha kötü oluyorum yahuu.. insanın sesi gribin 3. gününde mi böle kötüler, hala halsiz olur mu.. neysee Allah tüm hastalara şifa versin inşallahh
esracıgımı yeniden sahalarda görmek çok hoşuma gittii

kendi derdimden bi türlü onunla konuşamamıştım, ama sanırım keyfi yerinde Allah bozmasın daim etsin inşallaahhh

duygucum la neslicim de izmirden yayın yapıyolar

havalar orda da soğukmuş ama bir de ankaranın ayazını hayal edinn :18::18: bi kar yagsa da rahatlasak die dua ediyor herkese, büyük ihtimalle bi yerlere yagıyor ama henuz buraya inmedi biz soğuğunu çekiyoruz sadece :18::18:
züleyha hocam ın da keyfi yerindedir umarım, bugun girmemiş sanırım henuz. cemrem de ölee, aman herkes keyifli ve saglıklı olsun inşallahh

filizim zaten yogunn, Allah ona da yardımcı olsun, işleri kolaylaşsınn

yılbaşı hedefini sormuş esracım da ben bu hastalık sayesinde bir bogazım açıldı ki sormaaa, millet grip olur 1 hafta yatar 3 kilo verir, ben mutemadiyen yiyorum tersligime bakk

o yuzden son günlerde aldıgım kiloları da göz onunde bulundurarak ben kendime göre gerçekçi bi hedef koyayım ve hedefimi 75.0 olarak belirliyorumm

az gibi görünse bile spor salonuna bu soğukta gitmem pek mumkun deil, e en az 4 5 gün evde bile olsa leslie de yapamam yani ben iyileşene kadar 3 hafta kalmış olur yılbaşına

bu arada mutemadiyen de yattıgım için kilo vermem zaten almasam yeterli, neyse bu sebeplerden dolayı 75.0 ı göreyim yeter diyorumm

günlerdir doğru düzgün giremiyorum die çenem düştü resmenn

herkese mutlu günleerr

ben dizilerimin keyfini çıkarayımm