herkese iyi akşamlarrr
duygucum cnm şimdide senmi şifayı kaptın yaa off kuzeyden geçmiştir sana inşlh ikinizde iileşirsiniz tabii nerde hasta yatan insalar varsa... sende tez zamada evine yerleşir huzur içinde yaşarsınız güzelim...
nesli cnm eşin dr. gitmekle ii yapmış acil şifalar dilerim senin karnının şişliği belki de regly öncesi olmasın inşlh dr.undan da güzel sağlıklı haberler alıcaksın..
çeşmi ayrıntılı bakılması ii olmuş sana bari kaynağı bulunur ona göre ilaç kullanır düzelirsin güzelim..
pomocum cnm evi yerleştirmen azalmış maşalalhh evinde huzur olsun daima emeklerine değsin...
esra cnm yoğunsun gene bu aralar kolay gelsin senin sınavların bitti galiba darısı bana önümde 4 sınav var ocağın ilk haftasına kadar bende atlatırım umarım:26:...
suna cnm sen lohusalığının verdiği sebebten ++ alıyorsun galiba bide pomocumun dediği gibi regl görmüyorsun onun da etkisi olabilir sıkma canını azz az da olsa veririsin inşlhh..
gelelim bana bugün okulum vardı yoğundum bi de regly oldum tam oldu hafiften ağrılarım başladı
veee geleyim menümeeeeeeeee regly dönemindeyimmmm
sabah(08.00): bugün cnm çay istedi şekersiz çay içtim süt yerine,1 yumurta,30 gr. köy peyniri,2 dilim ekmek,5 zeytin,yarım
domates,salatalık ve maydanoz
ara(10.00): 2 küçük mandalin
öğle(13.00):4 yk. sebze yemeği,bi kase çorba,2 yk.pilav,1 köfte,yarım su bardağı yoğurt,bi dilim ekmek
ara(16.00): 4 kuru kayısı,
akşam(19.00): 4 yk sebze yemeği,2 yk. pilav,2 dilim ekmek,yarım su bardağı yoğurt,1 köfte
ara(21.00):bi kuru incir ve şekersiz çay
aktivite: 2 mile lessie, 100 tane mekik çektim bu spor aleti ile
Eki Görüntüle 899668
ama acayip karın kasını sıkıyo,2,5 lt su,bi
maydanozlu form çayı benden bu kadar yarın görüşmek üzere....