evet kızlar bır suru ugras sonucunda lısteyı yayınlıyorum.
Malum hastane ısım cıktı. Ardından evdekı tarayıcı ıle taramayı dusundum yaptıgım excel dosyayı. Ardından cene caldık derken ancak yayınlıyorum kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 545794
bu durumda. Fdm ve duyguyu canı gonulden kutluyorum ıkısı de bırıncı oldular. Duygudan bu atağı beklıyordum ama cocugunun hastalıgı ve forumdan kopukluk oldugu ıcın fdm den beklemıyorum. ıkıncımız de baldamlası. Senı de tebrık edıyorum canı gonulde. Bu rakamı senden de beklemıyordum kılonu dusunecek olursak cok cok ıyı bır rakam.
Suna bayram ve dugun hazırlıgı derken baya artı oldu bu sebeple sonuncumuz oldu ama ozel durumu ve artık ıdeal kıloda olmasından dolayı onu sonuncu gıbı goremedım nıyeyse :))))
cesmı 200 gram almıs. Hareketı de beslenmesı de ıdealdı.anlamadım
neslı ve ben yakın gramlar vermısız. Ben kendı adıma mutlu degılım. Bayramı bıle 1700 verere atlatan bırı olarak bu haftayı kendıme yakıstıramadım. 500 gram cok az geldı bana. Ama regl haftamda oldugum ıcın oldu sanırım bılemıyorum.
Yenıden bırarada ve eskısınden daha sıkı bır sekılde kılo vermeye devam edecegımız bu yenı haftamızda herkese saglık ve mutluluk dılıyorum kızlar.
Opuyorum hepınızı :))))))))