- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
bende haftaya alacakaranlığın son filminin vizyona girmesini sabırsıklıkla bekliyorum, vizyona girdiği gün gidecem valla
duygucum sen bu ara yemeyi çok azalttın, dün sadece pizza yemişsin mesela, akşam bi salata yiyebilirdin en azından metabolizmanın hızını düşürmemek için, bugunde aynı şekilde bişey yemeyecem diyosun ? özel bişey mi deniyosun acaba ? çok sağlıksız geldi de bana :44:
sen neden bu kadar az yemeye başladın ya??
ben de gıdecegım bakalım. ben guney kore versıyonunu ızledım.
duygu sen ıkı gundur cok sapıtıksın farkındamısın :)))))))))
bu ne ya. sen ne yedın boyle. kuzum resmen ac gezıyorsun.
yine toplu cvp vereyim
birşey denemiorum
bilerek yapmıyorum
aç değilimmmm
kızlarrr cnm istemiyor tokum asla aç kalmammm sıkıntı yok yani dün temizlik bugün evde olmayaşım etgen 2gündür evde yemek pişmiyor:)))))))) tembelliğimüstümde yrın neyseki evdeyim ve işim gücümyok yerimm hatta öğlen kısır yapayım şöyle ekşili ekşili ...herkez davetlidir...tabi sağlıklı kısır yeşilliği bol bulguru göstermelikk
kızlarr p.tesi doktorum programındaa dilara koçakdı sanırım makarnanın bi pilava patatese göree çok daha iyi bir öğün olduğunuvurguladı puf noktalarııı
-mümkünse kepeli makarna tavsiye ediyor vitaminbeyazla aynı tek fark lif oranı buda daha uzun süre tok kalmamızı sağlarmış,amabeyazda yenilebilir 500 grlık pakete beşe bölmeliyizz yani 100 gr veriyor bunudabeş ayrı bardağa bölerek hesap yapmış 90kg üzeri olanlara 2 bardak yani 200 gr veriyorrr yapmamız gerekennnn;
1- böyle bol suda haşlamak haşlandığında suyunusüzmekyanlışmış normal suda çektirerek haşlamak gerekliymiş suyu çekmeliymiş tüm vitamini içinde kalırmış
2-100 gr haşlanmış makarnada ortalama 350-370 kaloriymiş yağsızz hazırladığınız sosla 500 kalorikadar çıkarabilirmişiz zaten uzun süre toktutarmış tabi böyle bol yağlı olmamalı 1kaşıkyağ öneriyor
3-mümkünseyağı sosuna ekleyindiyor
4-genelde sarımsaklı yoğurtla yapılan en masum entok tutanmış
bende genelde domates,maydanoz ,bolsarımsak kekik fesleğenli makarnayı severimm,geçen mantarlı yaptım artık kepekli almayı düşnüyorum ..