canım sen hemen bu zevkim de gitti diye bakma olaya. hergun yerine 2 güne 1 falan iç mesela. bence canımızın isteklerine de abartmamak koşuluyla biraz kulak vermek lazım, yoksa direncimiz kırılır. o yuzden sen arada canın istedigi zaman kullan yine. bak mesela migrosta gördüğüm bi çikolata var benim, coco pops un, 25 kr a satılıyor ve bi tanesi 66 kaloriymiş. tamamen çikolatalı gevrekten yapılan lezzetli de bişey hem, onu bi dene istersen, ben canm çikolata istedigi zaman ondan yiyordum.
valla bi anda içmenin böbreklere zararı oldugunu biliyorum ama tam ayrıntısını bilmiyorum malesef canım. bardak bardak içmek zararlı deildir ama sanmıyorum. sonuçta 200 ml bi bardak ondan bişey olmaz da bi anda 500 ml yada 1 lt sakıncalı diye okumuştum. Allah korusun böbrek ağrısı fena bişeydir, bende genetik olarak var da seni de uyarmak istedim canım.
iyiyim bende şükür gözüm baya baya geçti, eski lenslerimdem sipariş etmiştim o da geldi, şimdi bi sıkıntım yok gibi. aman bi daha da olmasın, kana susamış vampir gibi geziniyodum ortalıkta gözümün içindeki damarlar belliydi valla çok feciydi
süt tozlarındaki yağ beni de mahvediyo valla. sade içmeye çalışıyorum ama o da bazen tat vermiyor, 2si 1 arada içiyorum bu sefer de süt tozundaki yağ.. off offf
bu arada fdm ciğim çok geçmiş olsun. daha tam soğumadı havalar burda ama soğuyunca benim faranj,t başlar yine, insan ne bişey yiyebiliyo, ne içebiliyo anlıyorum snei

çok dikkat et kendine, en yakın zamanda tamamen geçer umarım