- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Sağol canım. Oyyy, senin benden fena, ben en azından oldum bugün. Yavaş yavaş ta iyi hissediyorum artık, yarına toparlanmış olurum, işe de gitmem gerekiyor sabah. Duygusal yeme en büyük problem zaten, bunu kontrol altına alsak gerisi problem değil. Bu arada sen ne sporu yaptın bugün 1 saat. Salona mı yazılmıştın, öyle bir şey demiştin sanki de. Step-aerobik falan mı, aletler mi yoksa?
spor salonuna başladım aletler var. bir aleti kullanıp step yapıyoruz sonra tekrar alet, tekrar step şeklinde gidiyor 30 dk. geri kalan 30 dk'da da pilates minderi üzerinde basen ve karın çalıştırıcı hareketler yaptık.
9:15
yarım tatlı kaşığı zeytinyağının içine 1 yumurta kırdım
1 salatalık
1 yeşil biber
yufka ekmeğin 1/4 ü
1 tane esmer şekerle 1 büyük bardak çay
11:45
1 tane cennet meyvesi
1 çay bardağı yarım yağlı süt
14:00
küçük 1 tabak kısır (ancak 1/3 ü bulgurdu, gerisi yeşillik. bulgur salatası da diyebiliriz aslında)
1 büyük çay bardağı light yoğurt
bir kaç tane çooook minik acı biber turşusu
16:00
adaçayı
17:10
1 çay bardağı yarım yağlı süt
1 elma
19:15
yarım kaseden azcık fazla türlü (brokoli, karnıbahar, patlıcan, kabak, havuç)
bir dilim ekmek
1.5 bardak ayran
akşam cozutmam inş. biraz sinirliyim

bugün tek iyi şey
spora başladım. 1 saat yaptık, bakalım ne olacak ??
evet arkadaşlar maşallahım var cozutmadım ama bu kısır beni yaktı. kalori sepetinde 8 kaşık 500 kalori diyo. her ne kadar bulgur az olsa da...
ara olarak 1 havuç ve 3 tane kuru kayısı yedim. az önce de yeşil çay (sallama) içine biraz da nane ve kekik kattım. inş. sabaha kırmızıları görürüm hayırlısıyla....