valla duygucum kusura bakma ortaya bi laf attım sonra da kayboldum, sana da çok ayıp oldu özür dilerim 

o ara hoca çağırdı onla birlikte baya bi projeme baktık, sonra da yurttan arkadaşım benim okuluma geldi, kursa giderken uğramış, o kursa geçince de ben yurda geldim yemek şu bu derken ancak açabildim. şimdi yurtla ilgili şöyle bilgi vereyim..
sabah - akşam yemegi çıkıyor yurtta, öğlenleri çıkmıyor yani. sabah akşam kolay kolay yurttaki yemekleri kaçırmıyorum yani, eğer çok uykusuzsam kahvaltıya kalkmadıgım belki oluyor ama akşamları çoğunlukla yurtta yiyorum ama öğlenleri sıkıntı işte. yurtta yemek yapma ortamım da yok, saç düzleştiricisi bile bazen devrelere fazla geliyormuş, ocak falan çalıştırırsam yangın çıkar heralde. dolayısıyla malesef kendim yapma imkanım yok. odalarda buzdlabı da yok malesef. geçen fırın işini pomo da söylemişti, balık ızgara falan ama yakınalrda öyle bir yerde yok araştırdım da, o imkanda kalkıyor otomatik olarak. bende o yuzden hazır bardak çorbalardan içiyorum öğlenleri, yada corn flakes aldım onu yiyorum. sen pek sıcak bakmıyorsun ama çok bi seçenegm olmuyor işte malesef, aklıma gelen her çözümü eliyorum bi şekilde. 
ara öğün tavsiyelerini dinleyecegim. kendime bikaç gün idare edecek kadar yarın alırım zaten. haftaya salı da eve gidiyorum, ordan da doldururm ara öğün erzagımı. ama ara öğünün önemi konusunda sana katılıyorum. insanın nefsini köreltiyor onlar. acaba 3 saatee 1 yemek mi daha dooru, yoksa miktarları az tutarak her saat yemek mi ?
ayy ne zor işler bunlar yaa, ööfff.. sıkılıyorum valla ben artkk