- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.861
selam kızlar
moralım cok bozuk hava zaten kapalı
dün akşam yememem gereken herseyi yedim...korkumdan bu sabah tartıya cıkmadım....bişeyde yemedim...bugün sadece meyvelerle geçiştircem...yarın kaldıgım yerden devam edicem....
sizede böyle oldu mu ?bu durumlarda ne yaptınız?
yeme nedenimide söyleyeyim...görümcemin kocası hepimizi yemğe davet etti gittiğimiz yer bizim burda cok ünlü bir dürümcüydü
1 dürüm 1 kola ve arkasından 3 tane çiğköfte yedim..... 14 kişiydik herkez yedi bende yemek zorunda kaldım....offf cok pişmanım ya valla napcam bilmiyom sabahtan berri ağzıma bir gram surmedim içimdekiler erisin diye.....100 gr verebilmek icin ne kadar cok caba sarfettim.yaptığım cok yanlıs ama bidaha olmicak ben bundan kendime ders cıkardım kızlar.....
şimdilik hoscakalın evde oyalancam biraz....
her kacamak yaptıgımızda moral bozarsak, verdıgımız kıloları da alırız dıyetı de bırakırız. onemlı olan aynı kacamagı bır daha yapmamaya calısmak ve yaptıgımız gun spor yapmak yogun sekılde. neslı de zaten aynısını demıs madem kı fazla yedın spor yapacaksın aglayıp sızlanmak yerıne yakmaya odaklamamız lazım
ben senı cok bılınclı ve azımlı gormustum ılk yazdıgın msjı okudugumda. ama aksam durum yedım dıye ertesı gun oglene kadar ac kalabılecek sekılde saglıklı beslenılmeyecegını kılo verılmeyecegını ogrenmıs olman gerekırdı.

bundan sonra dikkat ediyim bari
 bundan sonra dikkat ediyim bari