kızlar ancak girebildim topiğe, ne güzel bi sürü muhabbet etmişsiniz hepsini tek tek okudumm. malesef ki evime yarın gidemiyorumm.. çok sinir oldum bu duruma ondan kendimi eğlendirmeye çalıştım biraz gezerek.
bugun 4 e kadar maketi yaptım apar topar hazırlandım okula gittim ama resmen koşturdum yani, bi girdim sınıfa bizim grubun hocası yok

bugun gelmemiş beyefendi perşembe gelecekmiş biz de juriye o gün çıkacakmışız

nasıl sinir oldum anlatamam. öğle yemegi bile yemeden hazırlandım bugun çıkıp eve gidecem die ama beyefendinin işi varmış
anlayacagınız juriye çıkamadım bugun, sinirim 2 gün daha devam edecek şimdi boştan yere. ama dualarınız için teşekkür ederim. yüzsüzlük yapıp perşembe günü tekrar dualarınızı isteyecegim sizden :26:
anaamm gerçekten en yakınlarıma bile sorsan neredeyse bu kelimelerle anlatırlar beni

hakikaten pomo deyince ne geliyor ki aklıma ilk

bi kere kesinlikle azmin ve güzelliğin geliyor

bir de neredeyse sıfır kaçamakla ilerlemen geliyor

bir de aralık ayı totemin geliyor

valla kaldı 20 gün bakalım bişeyler olacak mı
bugunku menumu yazayım bende kızlar
kahvaltı ( 09.00 )
domates, salatalık, beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 yk bal
1 top kepek ekmegi
1 ince dilim salam
öğle yemegi ( 13.30 )
1 top kepek ekmegi arasına sabahtan hazırladıgım domates, salatalık, beyaz peynir, 1 dilim salam
okuldan 5 i geçiyodu geldigimde yemege kadar dayanamayıp 2 küçük mandalina yedim.
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçeden az tavuk suyuna şehriye çorbası
1 tane biber dolma
1 küçük dilim patates böreği
marul, havuç, mor lahana salata
sonra arkadaşlarla hava almaya çıktık benim sinirlerim bozuldu diye. 1 saate yakın yürüdük. starbucksta küçük boy cafe latte içtim ( 100 kalori civarı bişeydi sanırım )
yurda dönünce de 9 gibi 1 tane daha mandalina yedim.
11.30 gibi de 200 gr pul biberli yoğurt yedim, uykum gelsin diye. sanırım başardım da yavaştan yatayım ben. yarın da jurim var, şu geçen hafta nefes almadan teslimini hazırladıgım juri

off perşembe gelse de bi gitsem yaa çok sıkıldımmm.. neyse artık yarın madem gidemiyorum eve akşam bi dans gecesi yapayım ben

1 hafta oldu özledm
herkese şimdiden mutlu günlerrrr