- 3 Ağustos 2012

- 12.357

- 15

- 138

- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
 - #2.121

ismim serap 28 yaşındayım. sınıf öğretmeniyim maraşta yaşıyorum 1 yıllık evliyim.Eşime yeni kavuştum. Bebek düşüncesi ile yanıp tutuşuyorum. Hamile kalmıştım eylül ayında fakat bebeğimin kalbi durduğu için kasım 1 de kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra iyice kilo aldım. ne eşim ne kayınvalidem yataktan çıkarmadılar yedim içtim yattım.böylede olunca 70leri gördüm. görüncede şok oldum tabi.direkt diyet dedim. belki de reglin bu kadar ağır geçmesi kürtajdan sonra ki ilk reglim. patlamak üzere şu an vücudum. Zaten bu şekilde devam edersem perşembe günü doktora gidebilirim. dengem düzenim tamamen sarsıldı..birşeylerin suyunu içmek evet faydalı ama özünü yemen daha faydalı,hep seni hastalıklardankorur hemde yağyakıcı ödem attırıcı özelliği olduğu için çok faydalı,demek bebek düşünüyorsun bencede kg ver ne kadar az kg hamile kalırsan kardır bende seneye 2.düşünüyorum hedefim 57-58 kg hamilekalıp 67kgdoğurmak ben ilk bebeimde 64 kg hamile kaldım 90 doğuma girdim ne cahilmişim
leslie gerçekden faydalı hem ekonomik herkez yapabilir hemde zevkli,ip atlaya bilirsin oda çok faydalı
bi istikrarla verirsinnn bu kg ları emin ol benverdiysem herkez verir...
kendini tanıtırmısın birazz...