- 17 Aralık 2009

- 8.527

- 105

- 363

- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
 - #2.161

Duygu, çalışmayı özlediğini söylemişsin, hayırdır gülüm, rahat mı battı:)) Şaka şaka, alışan insan için uzun süre çalışmamak zor ama sen çalışmıyor sayılmazsın, Kuziş işin senin, hem de bizimkilerden daha tatlı bir iş:) Ben eski işyerimde çok sorun yaşadım, Denizli'deki yani, hatta ücretsiz izin aldım ve resmen kaçtım. Şimdi burada çok mutluyum, çok şükür. Yani iş ortamı da önemli. Eski işyerimde çalışma isteğim falan kalmamıştı, çok ta verimsiz geçiyordu, zaten depresyona girmemin en büyük nedeni oydu. Yani öyle bir yönetici ve ekiple çalışacağıma hiç çalışmayayım, evde oturayım daha iyi diyordum. Ama burada gerçekten memnunum ve verimli çalışıyorum. İnşallah sen de çocuklarını biraz büyütünce sevdiğin bir işi yaparsın. Belki bir pasta dükkanı açarsın, belli mi olur:)
ben kendimi bildim bile çalışıyordum okul arasında bile,kuaförlük,tesktilde,gelinlikçide,mrkette,bakkalda hep çalıştım sonra okulum bitti asıl besleğim olan muhasebedeçalıştım,ama doğru bir tercih değildi,yani benim gibi biri tüm gün oturup hesap kitap işi yapacak biri dğil,haa hesap kitap bayılırım heleki karışık iş çözmeye bayılıtım ama ele avuca sığmayan biri olarak beni çabuk yaşlandıran bi meslek,ben aktfi almalıyım sürekli kaşuşturmaca,olmalı karışıklık çözmeliyim sürekli aktif olmalıyım ysni düzgün bir meslek seçmedim malesef
bi kişinin doğru yerde olması yani ailt olduğu yerde çalışması kadar güzel birşey yok,huzur herşeyden öndegeliyor bu yüzden doğru yerde ve doğru insanlarla çalışmana sevindim nesli,hep böyle devam eder inşallah,brn hep diyorum maaaşımaman amanolmasın yeterki huzurlu olayım işe gitmek kabusdeğil mutluuluk vermeli