- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.861
yok nurdancıgım paylasmamam dogru degıl. sonuclarına gore paylasırım belkı de oldu mu.
zaten neslı anlamıs durumu, aradı kulagımı cektııııııııııduygu zaten delıdır ne yapsa yerıdır dıye dusunerekten benı kendı halıne bıraktı,
oyuzden daha fazla kımseyı uzmeyım kızdırmayım kafasını karıstırmayım kımsenın
![]()
valla canım öle şok diyet gibi bişey değildir inşallah diyeyim o zaman, öle şeylerden verilen kiloların sonradan fazlasıyla geri alınma durumu var ya
canım hareketleri aynı yapmak hiçönemli değil yanmalar normal ama yanlış yapılan herhareket vucudda ağrı yapar mesela sen spor yapmasan ve direk pilates yapsan anlarım ağrıları vuudun kapalı olduğu için ağrır ama sporb yapıyorsun son günlerde yani açık olman lazım ya vucuduna gereken oksijeni vermiyorsun ya hareketleri yaparkenkasıyorsun yani zorluyorsun yada yeterince açık değilsin ama ağrı işin içine girince benimdirek aklıma hareketleri yanlış yaptığın geliyor birde ısınmadan yapıyorsan o da tehlikeli ben kolay hareketleri başlangıç olarak 40 dk gibi yapıyordum..
dün uzun zaman sonra ilk defa denedim canm pilatesi, aslında nefes alışverişime de dikkat etneye çalışıyorum ama ilk defanın kusuru olmazmışş