- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.081
bugün ki menüm regly dönemindeyim
sabah: 1 bardak süt,domates,salatalık,maydanoz, köy peyniri 60 gr.2 dilim ekmek
ara: bi büyük mandalin
öğle: bi kase tarhana çorbası, 4 yemek kaş. patlıcan yemeği,2 kaş. ev makarnası,yarım bardak yoğurt,30 gr. haşlanmış tavuk,bi
dilimden az ekmek ( aslında bi dilimde 25 gr olması gerek ama ekmeğim dolgun olduğu için bi dilimden az oldu )
ara: yarım muz,bi mandalin
akşam: bi kase çorba, 4yemek kaş. sebze yemeği.2 yemek kaş.makarna,salata 30 gr tavuğu koydum salatanın içine 1 tatlı kaş.
zeytinyağı ve bi diş sarımsakla, gene yarım dilim ekmek
ara:yarım muz.1 mandalin
activite: 2 lt su,bi form çayı lessie ile 2 mile yaptım aslında regly ağrım vardı inat ettim spor yaptım
çokta ii geldi bide
tartıda görücez iimi oldu bakalım
benden bu günlük böle kızlar ben yarın ailemi ziyarete gidiyorum pazartesi akşamı görüşmek üzere
( orda da kaçırmamaya çalışıcam ):26:
sabah: 1 bardak süt,domates,salatalık,maydanoz, köy peyniri 60 gr.2 dilim ekmek
ara: bi büyük mandalin
öğle: bi kase tarhana çorbası, 4 yemek kaş. patlıcan yemeği,2 kaş. ev makarnası,yarım bardak yoğurt,30 gr. haşlanmış tavuk,bi
dilimden az ekmek ( aslında bi dilimde 25 gr olması gerek ama ekmeğim dolgun olduğu için bi dilimden az oldu )
ara: yarım muz,bi mandalin
akşam: bi kase çorba, 4yemek kaş. sebze yemeği.2 yemek kaş.makarna,salata 30 gr tavuğu koydum salatanın içine 1 tatlı kaş.
zeytinyağı ve bi diş sarımsakla, gene yarım dilim ekmek
ara:yarım muz.1 mandalin
activite: 2 lt su,bi form çayı lessie ile 2 mile yaptım aslında regly ağrım vardı inat ettim spor yaptım
tartıda görücez iimi oldu bakalım
benden bu günlük böle kızlar ben yarın ailemi ziyarete gidiyorum pazartesi akşamı görüşmek üzere