Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu diliyorum

Ben dün öğleden sonra giremedim işler nedeniyle, akşam da iş çıkışı Balıkesire gittik, eşimin yakın arkadaşı Rusya'da çalışıyor, birkaç günlüğüne gelmiş, biz de görmeye gittik, tabi annesinin yaptığı yemekler ve tatlılar çok fenaydı çooook. Böyle durumlarda bende iradenin i'si kalmıyor kızlar

Bugün bolca ütü yapıcam ve site içinde yürüyüş yapmayı planlıyorum, hedefim 15000 adım

Filizcim adımsayar konusunda pişti olmuşuz demek

sen zaten ilk aldığında da bizlere önermiştin ama ben markayı unutmuşum, farkında olmadan aynısını seçmişim

Şimdi ikimizin de önerisiyle diğer kızlar için tescilli bir adımsayar bulmuş olduk

Esoşum esoşum, tekrardan yazmışsın, çok sevindim canım. Buradan kopma lütfen, azıcık da olsa seni görmek iyi geliyor bize

Herşey yoluna girecek canım. Erzurum gezisi çok güzel olur kesin, benim için de kartopu oynayııın

çok severim ben yaaaaa. İzmir'de maalesef kar görmek pek mümkün olmuyor.
Nurdanım, müstakbel eşinin iş bulmasına ve çalışmaya başlamasına çok sevindim canım. Çok güzel bir adım atmış, bence çok ta önemli bir adım

Sen yeni yıla kadar projeyle uğraşacaksın anlaşılan, yeni yıldan önce biter inşallah, 2014 yılı da sıcağı sıcağına ödül getirir inşallah size

Züleyhacım diyetisyenin verdiği menüyü paylaşırsan çok sevinirim. Ayyyyy ne güzel bir duygudur şimdi kilo almaya çalışmak

Zor olmasa gerek

Filizim arada girmiş bile, canım senden de pozitif enerji aldım. Tekrar öğrenci olmak yaramış sana

Çok güzel olacak çoook

Duyguuuu dışarı çıktın mı dün? Çok güzel bir hava vardı, bugün de gerçi güzel görünüyor. Kuaföre gittin mi, ne yaptırdın bakalım

Ben de birazdan mercimek köftesi yapıcam, seninki meşhurmuş ama benimki de fena değildir bak