- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.321
Selam kızlar
Benim iş tempom daha rahatladı ama sınavlara az kaldığı için derslere konsantreyim.Akşam eve geldiğimde spor aletim kurulmuştu.Yemek ve dersten sonra sürdüm.Regl döneminde oluşum ve ilk kez kullandığım için yarım saat yaptım.Terletti beni.Sevdim onu
Diyet konusunda uzun zamandan sonra böyle dikkatli olmak hoşuma gidiyor.Cemremin menülerini takipteyim.Bu arada yarın terapi sonrası arkadaşlarla dışarı yani merkeze gidicez.Küçük bir kaçamak gibi.Yarın ki kıyafet kombinim için Duyguşa danışdım.Hem sizin haberiniz yok ben saçımı boyattım.Yarın foto çeker eklerim.Bakalım siz neler diceksiniz?:18:
Ayy neslican süpürgeni öyle bir anlattın ki insanın temizlik yapası geliyor.Acaba daha mı kolay ? Hani benim işime gelir
Nurdanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi.
menüm
sabah
duyguşun kayısılı suyu
2 dilim kepek ekmek
peynir
dom
sal
bir bardak yarım yağlı süt
öğlen
2 kaşık pilav
bir baget
bir dilim kepek ekmek
bir tabak salata
ara
bir potakal
bir yeşilçay
akşam
bir baget
bir kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
akşam
bir fincan sütlü kahve
1 esmer kuru kayısı
yarım salatalık
aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Haydi kızlar esra kaçar.Duş ve ütü var daha sırada.Öperim hepinizi.

Benim iş tempom daha rahatladı ama sınavlara az kaldığı için derslere konsantreyim.Akşam eve geldiğimde spor aletim kurulmuştu.Yemek ve dersten sonra sürdüm.Regl döneminde oluşum ve ilk kez kullandığım için yarım saat yaptım.Terletti beni.Sevdim onu
Ayy neslican süpürgeni öyle bir anlattın ki insanın temizlik yapası geliyor.Acaba daha mı kolay ? Hani benim işime gelir
Nurdanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi.
menüm
sabah
duyguşun kayısılı suyu
2 dilim kepek ekmek
peynir
dom
sal
bir bardak yarım yağlı süt
öğlen
2 kaşık pilav
bir baget
bir dilim kepek ekmek
bir tabak salata
ara
bir potakal
bir yeşilçay
akşam
bir baget
bir kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
akşam
bir fincan sütlü kahve
1 esmer kuru kayısı
yarım salatalık
aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Haydi kızlar esra kaçar.Duş ve ütü var daha sırada.Öperim hepinizi.