benimde bacağımda gülün dikenin yaptığı bi iz var 3 büyük diken izi ama etekle elbise ile pek aram olmadığı için ve iç bacağımda olduğu için önemsemiyorum..
ayyy evet herkeze dedimben hasta oldumm aman siz yinede dikkat edin ben evde dinlenirim ama sizler çalışıyorsunuz daha zor geçer..
darısı sizlerin isteyen herkezin başına inşallahh
sağ ol canımmmm...kuzi sıpası deli gibi koşturuyor evde terliyor ne kadar dikkat etsemde hasta oldu işte birde geceleri çok üstünü açıyor hatta bu yüzden uyku tulumu alcam ona ee ondanda bana geçti doğal olarak ..
ben dönyanın engozel karısiyem olmasın o:))))
evet göbüşe taktımm zaten sağlık çaısındanda göbeğimin olmaması lazımm..ama gitcekk fena hırs yaptımm..
canım biz herşeyimizi kendimiz yaptık hatta düğünde takılan herşeyim gitti helal olsun önemli olan huzur sonra 2009 hamile kaldım borçla araba aldık borcumuzu ödedik araba bizim oldu arabayı saatık ev peşinatı verdik temelden ucuza aldık zaten sonra o bitti onu sattık elimizde toplu para oldu şimdiki evimizi aldık yani sende ufakdan basamakları çıkmaya başla inan borç ödeniyor mal sahibi oluyorsun..
delüsün yaa deme öyle arkadaşıma tombik diyee

biliyorum kuzum böyle yazman bile yeter varlığın yeter kalplerimiz bir olsun yeterr
boşa demiyorum atom karınca diye gözle kaşınarasındaa kaçsayfa alıntı yapmışssın her işin hızlı senin maşallahhh..
evet yazdıklarına bakarsak baya güzel bi yıl olmuş herşeyden önce daha sağlıklı olman bilee süper birşey ,kendi adıma bunlara ek sende gözlemlediğim daha sakin olaylara karşı daha mantıklı yaklaşım sergilemen her geçen yıl kendine harika artılar katman benim çok hoşuma gidiyor..
ne güzel yaa maşallahh aranızdaki iletişime ne güzel dualarda etmiş sende ona iyi bir gelinsin ama senin yaptığını kolay kolay kimse yapmaz tabi karşındakide bunun kıymetini biliyor bu çok güzell ..
benim eşiminde böyle huyu yok neyseki benim kayınvalidem görümcem pek severr böyle şeyleri ee bende bayılırım böyle hediyeleşiriz arada ..
kız cadı hediye istemem sen gel yeterrr bana bundan iyi hediyemi olur..
benim kocam sayesinde kuzey çok narin bi çocuk oldu elinden gelse yere düşerken poposunun altına minder koycak çok kızıyorum bu konuda eşimeee neyseki birz daha büyüsün kick boksa yollucam kendini korumayı öğrensin nede olsa erkek gerçi kızda olsa yollardım bu devirde kişi kendini korumayı bilmesi gerekiyor..
sülememmmmm

ben bu özelliklere ek içindeki o tatlı yaramaz çocuğun olması pamuk şekeri hallerinn masumluğunu seviyorum

AMİN...deme öyle arkadaşıma asalak

asla böyle olmadın kendine haksızlık etme bugün keyifli olmamdaki en büyük sebep sensinn yaptın güzel bi ablalık bana canım ben hep senin yanındayım sen dipteysen ben tutcam ben düşersem sen kurtarcann

canım gerçekden çok zarifsin ne diyeceğimi bilmiyorum sadece teşekkür ediyorum ben herkezin fikrine saygı duyuyorum tabi bazı şeyleri içime atıyorum o ayrı , bugün beni sen keyiflendirdin bu benim için çok özel ve asla unutmam bunu artık önümüzebakalım sahalara güzelce dönelim hem ben çeni çokkkk çeviyommmmmm