- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.721
sunacıgım sana hep az yıyorsun dıyoruz ama bızı dıkkate almıyorsun hatta bır de ustune detoks yapmıssın cok cok yanlıs olmus ne dıyım. gercekten kızdım sana. ayrıca bebegının hakkı kalır senın uzerınde bunu hıc dusundun mu. o bebegı emzırebılme, saglıklı besleme, bebek ugruna kılo almayı goze alan ben, cemrem ve yuzlerce kadını dusun lutfen ve kendıne gel. 5 kılo daha zayıf olmak ıcın hem kendı saglıgını hem bebegının saglıgını tehlıkeye atmana okadar kızdım kı. guzellık sevdasına bukadar kapılma lutfen. bu yanlıs bır tarz bence. ınsanların oncelıgı bu olmamalı bence. hele kı bır anneyse, bu benım ıcın daha da yanlıs bır tarz. sert olduysa kusura bakma ama cemremı ve kendımı dusundum o bebek ıcın 200 kılo olmaya bıle razıyız.
haklısın cnm aslında fakat ben normaşde çok yiyen biri değilim inan rejimde olmasamda bu şekilde yiyorum tek fark ekmeği fazla yiyodum ekmeği kesip yediğim yemek yoksa benim yediğim meyveyi içbiriniz yemiyorsunuz dünya kadar yiyorum akşamlarıda 2 çeşit yemeğim var mutlaka tek sıkıntı şu ayran çorbası oldu onuda ıkumuştum sütü arttırıyo içindkiler die güvenle yedim ama tek besin bana yaramadı valaa....bide mamada veriyorum ben ayriyetten sütüm baştan beri yetmiyo doğumdan sonra 65 e kadar düşmüştüm sütüm olsum die 69 a geri çıktım yemekten ama süttede bir artıl olmadı sıvı daha çok süt yapıyor die şimdi daha dikkatliyimmm
ama uyardığın için sağoll cnm çok iyi bir arkadaş olduğunu belli ettinn