iyi akşamlarrr kızlarrrrrrrrr nasılsınızzz epey kaynatmışsınız ay üşeniyorum bakmaya varmı yaramazlıkk???
kızlar hemen bendeki gelişmeleri anlatayım öncelikle çok yoğun yorucu bir haftaya gircem hergün her saniye koşturmalı geçecek ve birşey engel olmazsa pazar günü taşıncam inşallahhh..
koltuklar tamam sipariş verildi kismetse c.tesi teslim açıkçası benim zevkime göre olmadı o kadar hastaydımki ve o kadar halsiz eşim beğendi bende iyi tamam dedim ama orta sehpam tam istediğim gibi olduuu
perdeler sipariş verildi nasıl olacak çok merak ediyorum ben dümdüz bir perde istedim kayınvalidemle gittim perdeci,çırağı ve kayınvalidemin üçgeni arasında biraz baskı ile sadeden bir tık fazla bir perde oldu sonucu sizler kadar merak ediyorum
ankastrem neslinin son dakika uyarmasıyla diğer modele yakın bir seçim yaptım
doğalgaz döşendi
ahh bi avize beğendim ahhhhhhh yarın birkere daha gitcem pazarlık için baya fazla bir miktar eğer indirimde başarılı olamazsam maelsef kalacak tabi ruhumda onla kalacak siz i dua edin güzel enerji yollayın
taşımacı bulduk
hemen hemen herşey hazır gibi ufak tefek eksikleri hafta içi halletmem lazım,koliler,halıları yıkamaya vermek, perşembe günü temizlik yapılcak c.tesi eşyalar gelcek pazarda bi engel olmazsa taşıncazz yani çokkkkkkk yorucu bir hafta olcak o kadar merak ediyorumki sonucu şuan hiç birşey aklımda değil ne nasıl olcak tahmin edemiyorumm..
bu arada perşembe akşamından beri sesim kısık 29 yaşındayım ömrümde bu kadar uzun sesin kısılmamıştı cuma günü görüntü var ses yoktu şuan eskiye göre iyiyim ..
ha bu arada filizim resimlere baktım bu resimler benim gördüğüm'den daha güzel olmuş şöyle diyim senin evin kadar büyük bi ev görmedim ben senin evde yaşasam evin tüm bireylerine telsiz verirdim hatta kaybolabilirdim,senin evinde olsam yürüyüşe gerek kalmazdı apartmanı çıkıp evinde bir tur atsam al sana 10 bin adım

ha bide senin ev izmirde olsa ben tüm sünnet düğün nişan organizasyonlarını evimde yapar ek gelir oluştururdum kız kuzeyin sünneti senin kolidorda yapsam benden para istermisin

şaka bi yana arkadaşım sen bu evi nasıl temizliyorsun ALLAH güç kuvvet versin kuzumm

kızlar hepinizi çok öpüyorum dönüşüm inşallah muhteşem olacak sabahları uğramaya çalışcammm inşallahh iyi gecelerr: