- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #20.261
açıklayıcı oldu tabi kiiiteyzenin durumu dediğin gibi daha zor zaman inşlh güzel şeylerle untutrur o günleri teyzene..
ayy cnm aman bırak o eski insanı ne yaptıysa zaten kendi de görür hiçç üzüle deymeyen biriymiş demekki....
kız erkeklerin regl dönemi heppp var aslında oda iş yerinde bişey olur eve ister sitemez yansıtır, bişeye kızmıştır haberin yoktur onu fark ettirmeye çalışır, onun yok dediğine sen evet dersin bakarsın ki huyu hemen değişir,aslında erkekleri anlmak zor değil onların belli kalıpları var bizim gibi değilelr asıl bizi anlamak zor hekkaten de..
onların istediği onların gönlüne hoş gelen şeyleri yapmak,sevdiğini onlara heppp göstermek,bide evi reisiymiş gibi hissettirmek onlara yetiyor..
ama bize yeter mi sevgi isteriz şefkat isteriz,bişey hemen olsun isteriz,o ayakkabı o canta o takı hemen gidip alalım ,
bizler hep ben ben deriz yani bazen aslındAANLICAN ERKEKLERİN SUYUNA HUYNA GİDİNCE ÇOKKK UYSALLARDIR
da oda hep olmuyor işte o dengeyi de gene kadınlar sağlıyor ...benim şahsi fikrim bu yönde umarım açıklayıcı olmuştur:26:

emrah sürekli şaka yaparak konuşan bi insan, ciddiyet adamın geninde yokk

geçen günkü mevzu da, en yakın 2 arkadaşım haziranda evlenecek, dedm ki sordular bugun sizin düğün ne zaman die, bende emrah beni oyalıyo evlenmeye niyeti yok dedim dedim. iyi demişsin dedi