2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

Kızlaaaaar :52::52::52::52::52::52: çok tehlikeli çok :18: aklım fikrim yemeklerde bugün dediğim gibi her diyetimde diyetimi bozduğum günlerden biri olan 5.gündeyim ve az önce ilk kaçamağımı yaptıım :26: offf :27: naapsamki

Kızlaaaaar :52::52::52::52::52::52: çok tehlikeli çok :18: aklım fikrim yemeklerde bugün dediğim gibi her diyetimde diyetimi bozduğum günlerden biri olan 5.gündeyim ve az önce ilk kaçamağımı yaptıım :26: offf :27: naapsamki

elfishh bısı olmamış gıbı devam ett bozma sakın :20: benımde daha regl bıtmedı kılo tartıda oynayıp duruo :37:

regl ııcın aldıgım ılaclar yuzunden uyku duzenım bozuldu :/ sacma sapan en son sabah 8de wasa yedım 1 tane sımdı uyanınca ıkı dılım kepek ekmegı labne yedım cok az poff su regl bıtsede bende rahata ersem :37:

ne zamandır takip ediyordum bu siteyi ve üye olmaya karar verdim en sonunda 2 gündür diyet yapmaya çalışıyorum ve iyi gidiyor gibi şimdilik akşam yemeğim

2 dilim ince ekmek
1 kase yoğurt
8-9 çorba kaşığı az yağlı pırasa

üstüne de az şekerli türk kahvesi içtim :))
bu arada boyum 1.63 kilom 66 yaz sonu mezuniyetim var ve kilo vermem cidden şart umarım istikrarlı bi şekilde devam ederim :) herkese bol kilo vermeler....

ne zamandır takip ediyordum bu siteyi ve üye olmaya karar verdim en sonunda 2 gündür diyet yapmaya çalışıyorum ve iyi gidiyor gibi şimdilik akşam yemeğim

2 dilim ince ekmek
1 kase yoğurt
8-9 çorba kaşığı az yağlı pırasa

üstüne de az şekerli türk kahvesi içtim :))
bu arada boyum 1.63 kilom 66 yaz sonu mezuniyetim var ve kilo vermem cidden şart umarım istikrarlı bi şekilde devam ederim :) herkese bol kilo vermeler....

verirsin canikom merak etme biz arkandayız :) o değil de benim vücut durdu gibi kilo veremiyorum hiç böyle olmamıştı Allah Allah ama sıkıcam dişimi eninde sonunda gidecekler ordan tutkalla yapışmadılarya

dün kaçamağım oldu benimde pişman miyim evet ama kalori yüzünden değil midemi bozdum.

bugün
kahvaltı 1 dilim rkmrk 1 kk peynri,4 zeytin, bir yumurta 1 çay

öğlen bir simit ayran

ara kahve

akşam ton balığı 80 gr bir dilim ekmek ve domates

dün kaçamağım oldu benimde pişman miyim evet ama kalori yüzünden değil midemi bozdum.

bugün
kahvaltı 1 dilim rkmrk 1 kk peynri,4 zeytin, bir yumurta 1 çay

öğlen bir simit ayran

ara kahve

akşam ton balığı 80 gr bir dilim ekmek ve domates

aynen canım dün maşallahlık bi kaçamak yaptım dünden beri gaz krampları yaşıyorum miğdemde bugün de orucum nasıl olacak bilmiyorum ama bi şekilde devam edicem diyetime iftara: 1 kase çorba,3 tane az yağda pişmiş köfte ve salata ya da yoğurt yemeyi düşünüyorum nasıl sizce?

Allah kabul etsin. yemekten önce bitki çayı içersen mideni rahatsız etmemiş olursun. Ayrıca çorba köfte salata yoğurt ve ekmek süper bi iftar menüsü.

kahvaltı nesfit

öğlen et sote, 2 kaşık pilav

ara kahve

akşam:yoğurt ve et sote

yemek alışkanlığım değişti yahu çok mutluyum bu durumdan. Pazartesi 64 olursam daha da mutlu olacağım :)

kızlar 2 gündür spor yapıyorum ama resmen canım cıktı nasıl hamsam artık :37: bu gidişle l-carnitin alıcam yada enerjı verııcı bısıler yıycem ama ıyı geldı butun toksınlerımı atmıs gıbı hıssedıyorum su gıbı oluyorum bırde dıyette aynen devam hatta bugunku yedıklerımı yazayım :
sbh : 5 kasık kellogs / lıght sut
öğle: 1 dılım kepek ekmek / yoğurt / yarım portakal
spor-spor-spor
aksam: 1 tane ızgara tavuk çok az barbunya ve haydari ve marul salata
ıcılen su : 6 bardak

gecede elma-krom cayı ıcıcem ve bol su haftanın 4 gunu falan spor yapmayı dusunuyorum eskıden gıttıgım dıyetısyende basenlerımı gorunce spor yap demıstı ahaha

buraya yazmayınca saldığımı farkettim ve hemencik geldim kızlar
listemm
sabah : 1dilim ekmek,beyaz peynir,1 yumurtadan sucuklu omlet,domates,şekersiz çay
ara:3 tane mısır patlağı
öğlen: tavuk,salata, 1dilim keğek ekmeği,1 adet activia
ara:1 tane sigara böreği :(
akşam:1 kase kfleks

çok karbonhidratlı bir gündü yarın sabahta kahvaltıya gidicem arkadaşlarımla akşam da yemeğe of off :( arada spora gidicem tek ona güveniyorum :/

herkese günaydın okulların tatil olması ile kendime ayıracağım 15 gün başlamış bulunmakta. Bugün ilk ttail günüm olmasına rağmen eşim 8.30 da uyandırdı :47: kalkınca uyuyamadım 10 dk leslie yaptım ilk defa yaptığım için uzun süre yapmak istemedim hamımdır.

kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek 5 zeytin 1 kk peynir 1 fincan çay bol nane ve maydanos

şimdi aıl sporum olan temizliğe dalıyorum

herkese kolay gelsin

merhaba arkadaşlar, bugün yediklerim
sabah : peynirli omlet,domates aalatalık,2 dilim kepek ekmeği,şekersiz çay
öğlen:tavada salçalı biftek,salata
ara: 1 avuç kuru üzüm,1 kayısı
akşam dışarı çıkıcam arkadaşlarımla şu an yeşil çayımı içiyorum acıkmicam pey o yüzden hafif bişeylerle geçirmeyi düşünüyorum
bu arada seren serengili takip etmeyi bıraktım 10 günde hiç kilo verememişim ya kafama göre yapıyorum şimdi :(

meraba kızlar 66,3 le baslamıstım(tabı regldım o ara) sımdı 63,5 kılom , bundan sonra bellı olacak hersey :) mayısa kadar 15 kılo vermem lazım mezunıyet var foto cekımı var tombili gorunmek ıstemıorum :25::25::50:

Merhaba,
Bende yeni başlyacağım. 9 Ay önce yavaş yavaş düzenli beslenmeye başladım fırsat buldukça plates ve yürüyüş yaptım başlarda arada verdiğim kiloların birkaçını geri aldım tekrar verdim falan şu anda 52 kg ım boyum 1.62 Toplamda 8 kilo verdim. Şu anda gün aşırı ip atlıyorum ve hergün 5.7km mesafeyi 50 dakikada yürüyorum. 3 haftadır neredeyse aburcuburla beslendim. Beslenmemi düzelttmek ve 5 kilo daha vermek istiyorum yarın başlyacağım bakalım bende. Bir aksilik olmazsa öğünlerimi ve aktivitelerim paylaşmayı düşünüyorum :)
Bahar da 47 kilo olsam yeterli...

günaydınn sabah tartıldım hala 52yim anlamadımki hani 50de falan takıldığım olmuştu ama 52 ne ya deliricem
sabah 7 otlu çayımı yaptım 1 etimek,1 kaşık lor peyniri domates ve maydonozla yedim bugün başka bir diyete başladım tamlan kümelinin bakalım inş işe yarar
worldqueen sen nerelerdesin ayrıca bozuyomusun yoksa :52: gel artıkkk:34:

merhaba kızlar bol kilo vermeler herkese benim yürüme bandım bozulmuştu spor yapamadım dün tamir oldu bugün kendime tatil verdim yarın lahana diyetine başlıyorum bir haftalık, çorbamı yaptım bir arınayım dedim :1: on iki gündür diyetteyim 1,5 kilo verdim :39: bu lahana belki biraz hızlandırır bu hafta sporada biraz yüklencem sonucunu bildiririm :1:

Herkese merhaba

haftasonlarından nefret ediyorum. neyse bugün tartıdım 64 tü hedefim 63.8 olmuşum haftaya pazartesine kadar 63.3 olmam lazım.

bugün daha hiç birşey yiyemedim misafirlerim gelecek hazırlıktan fırsat bulamadım

Back
X