2013 yılına hamıle gırmek ısteyenler

Ben ben ben..... 3 yıldır bekliyorum ve Kadınlar kulübünü sürekli takip ediyorum, bakalım uğur olsun yazayım dedim inşallah bu yıl ben de anne olacağım.

ben de çok istemiştim ve tedavi yani ilaç ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.bu ay da yumurtam baya güzel gelişmişti ama dün eşimle kavga ettik.ve bugün yumurtlama günüm.başka bahara kaldı yani,üzgünüm.....

Ben ben ben..... 3 yıldır bekliyorum ve Kadınlar kulübünü sürekli takip ediyorum, bakalım uğur olsun yazayım dedim inşallah bu yıl ben de anne olacağım.

inş canım sen ben ALLAHIM bizim gibi bebek hasreti çeken herkese anne olmayı nasip eder inş.O duyguyu hayırlısıyla yaşatsın bize.inş

bende cok ıstedım yenı yılaa bebısımle gırmeyı ama sut hormonum yusek cıktı bu ay ılac kullancan baska sefere kaldı artık

allahım en kısa zamanda bizide görsün kucağımızı boş bırakmasın,herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar...2013 bizim yılımız olsun.doktordan yeni geldim psikolojim göçük durumda....

kim istemezki.bazen öyle bunalıyorsun ki isyan etmemek için susuyorsun..sabır bakalım inş mevlam hepimize saglıklı evlatlar nasip eder...

bende çok çok çok istiyorum sağlıklı hayırlı salih saliha evlatlar Rabbim hepimize nasib etsin en kısa zamanda

Kizlar sizlerde veya eslerinizde problem var mi ne kadardir deniyorsunuz paylasalim faydamiz olur birbirimize

bende problem var benim yumurtalıklarım ve rahimim küçük iğne aldım yumurtalıklardan 1 tanesi büyüdü sonra çatlatma iğnesi aldım ama daha ilk defa deniyorum herkes ilk seferde biraz zor diyo ama bilmiyorum bekliyoruz bakalım sonuç ne olucak

Hayirlisi olsun cnm ya. Bizdede varikosel var ama sonuclar iyi bizimde kafamizi karistiran sonuclarin iyi olmasi bakalim ameliyati Bekliyoruz

Hayirlisi olsun cnm ya. Bizdede varikosel var ama sonuclar iyi bizimde kafamizi karistiran sonuclarin iyi olmasi bakalim ameliyati Bekliyoruz

Rabbim şifa versin canım benim en kısa zamanda saglıklı bebişler nasib etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…