Canım çok sağol dediğin gibi yapacağım. Kırmızıyı düşünmüyordum iyikide vazgeçmişim
Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyorGelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor
cida67 zayiflayabildin mi
Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyorGelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor
bende ikizler burcuyum bende kararsızımm off napıcaz biz yaaaaaaaaaa
Mutlulukla kullanın inşallah :)
HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
bende ikizler burcuyum bende kararsızımm off napıcaz biz yaaaaaaaaaa
Ben de ikizlerim kızlar. Delirtecek beni ikizlerin bu kararsızlıkları hele ki evlilik hazırlığında iyice ortaya çıktı bu özelliğim
Vallahi çok zor durum anlayabiliyorum sizi kızlar. Düğün gününe kadar böyle ikilemde kalırsam diye korkmuyorda değilim
İnşallah kalmazsın canım ya çok kötü bir durum. Hemen herşeye bizim karar vermemiz gereken bir süreç ve biz hep kararsızız
Sanırım saçım için kuaförde koltuğa oturana kadar gelgiter yaşayacağım
muhtemelen öyle olacak canım. Ama umarım herşey yolunda güzel gider. Herşey gönlümüzce olsun inşallah
Ben de ikizlerim kızlar. Delirtecek beni ikizlerin bu kararsızlıkları hele ki evlilik hazırlığında iyice ortaya çıktı bu özelliğim
Amin canım inşallah sizde:))
Vallahi çok zor durum anlayabiliyorum sizi kızlar. Düğün gününe kadar böyle ikilemde kalırsam diye korkmuyorda değilim
Allahtan nişanlımdan eminim şüphe etmiyorum yaaaaaa
Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık
Aynen canim nisanlimda cok kiziyo benim halime bisey begeniyorum ya aslinda su da guzel diyorum kararsizlik diz boyu :/ Sen nereye gelin oluyosun cnm?
Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık
iyi gidiyor tatlım nasıl olsun gerçektende bu tatlı telaşlarla uğraşmak çok güzel çokta zormuşsenin nasıl gidiyo canım gerçi senin evin falan hazır ama kaldımı eksik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?