2014 agustos gelinleride buradaa

ooooo maşallah canım benimmmmm hayırlısı olsun modellerini görmek isterim bizede fikir olsun

teşekkür ederim canım koyarım birazdan resimleri bakarsınız :)

Ne guzel yaa Allah gule gule kullanmayi nasip etsin insallahhh :)

amin canım teşekkür ederim :)

Bitmiş bile ya :) ama balayı mühim hayırlı olsun bütün eşyaların güle güle kullanın

evet çok şükür büyük kısmını hallettik :) teşekkür ederim canım :)
balayı konusunu eşime bıraktım o yüzden umursamıyorum

cuma günü bursaya gidiyorummmm

aşıklar kavuşuyorrr

Cnmm balayini nereyi dusunuosunuzzz dusundugunuz yerler varmi buzde karar veremedik yaa

Cnmm balayini nereyi dusunuosunuzzz dusundugunuz yerler varmi buzde karar veremedik yaa

canım adam akıllı oturup konuşmadık balayını. ben birkaç sefer söyledim indirimliymiş bu sıralar bakalım diye. pek oralı olmadı eşim, ben halledicem dedi. sormadım bi daha. benim için gittiğimiz yer çok önemli değil, temiz olsun eğleneyim yeter. eşim konfora aşırı düşkün, büyük şehirlerde büyük otellerde aşçılık yapmış eskiden iyi bir yer seçeceğine eminim. sürpriz yapacak sanırım gideceğimiz yeri :)

şu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)

salon takımım

yatak odam

beyaz eşyalarımı alalı bir seneden fazla oldu. mutfak eşyalarımı da tamamladım. çeyizlik diğer ıvır zıvırlarım da tamam.

Son düzenleme:

Cnmm hepsi cokk guzellerr gule gule kullanin hepsinide bi siz eksiksiniz heralde evinizde bnm nisanlimda ole konfora cok duskun begenemio bi turlu o kadar otel arasindan :)) deniz istio kesin sentido gold antalya yada voyage bodrum var ama ben kapali oldgum icin ne giycem tatilde hasema sewmiom hasur husur cok cirkin duruo yakistiramiom kendme biraz muhafazar olsun istio islami otellerde guzel dgl ya begenemedik bi turlu :))

teşekkür ederim canım
ben tamamım içinde de eşim eksik ben kullanıyorum eşyalarımızı eskiticem düğüne kadar
yanlış anlaşılmam umarım bu söylediğimle ama haşema bence de hoş durmuyor hatta bikinili bayanlardan daha çok dikkat çekmesine sebep oluyor diye düşünüyorum. suyun içine girince şişiyor falan.
ben de hiç bilmiyorum ki canım nerelerde vardır senin rahat edebileceğin yerler. cidaa vardı tesettürlü belki onlar bulmuştur sizin istediğiniz tarzda bir yer

Cnm cidalar karlik evlerine gidior orasida cok guzel ama bnm nisanlim deniz istio ya yok cnm ne yanlis anlasilmasi haklisin islaninca vücuda yapisio bakalim nasil olcak hayirlisii zaman su gecsin insallhh hepimiz heyecan dorukta beklioz ya kizlar sizinde cevrenizden heyecaninizi kiranlar oluo mu benm heyecanla hazirlik yaptgmi goren arkads akraba vs hic aklin yok evlenip napicaksin bekarlik gibisi varmi bu gunlerini cok ararsin vs diolar bunu dienlerde severek evlenenler düsünün artik ya

hmm, aklımda olsun eğer öyle bi yer duyarsam haber veririm canım sana
ben ailemin yanında olmadığım sürece heyecan da stres de olmuyor :) nişanlandığım ilk zamanlar diyen oluyordu onları ama benim nişanımın üstünden 1,5 yıl geçti hatta nikahımızı yaptık evliyiz artık o yüzden duymuyorum sinir bozucu sözleri :)
işten güçten sıkılanlar diyordur canım tek başına yaşamak gibi değil illa ki ama sırf bunlar için de insan sevdiceğiyle olma duygusunu yok sayamaz

Canm salon takımın çok hoş tam benim istediğim gibi çok rahat duruyor :) nerden aldınız onu :) eşin gelince tam olacaksınız canım sen şimdiden alışıyorsun eşyalarına fena mı

Canm salon takımın çok hoş tam benim istediğim gibi çok rahat duruyor :) nerden aldınız onu :) eşin gelince tam olacaksınız canım sen şimdiden alışıyorsun eşyalarına fena mı

inegölden aldık canım :)
ben de evimde en çok salon takımımı seviyorum :)

oooh maşallah herşey hazır bizim evimiz ttulcak inşallah haziran gibi istanbula gidecegim eşya bakmayaa kızlar

oooh maşallah herşey hazır bizim evimiz ttulcak inşallah haziran gibi istanbula gidecegim eşya bakmayaa kızlar

benim avantajım şu an oturduğum evde oturacak olmamız stres yapmadan alıp yerleştirdim :)
inşallah canım onun tadı daha başka olur :)

Canımmm güle güle kullanın inşallah çok güzeller mutlulukla sevgiyle oturun evinizde

Bizde İnegöl'den bakıcaz inşallah bu tarz rahat koltuklar bulabilirim :)

tatlım inegöl resmen mobilya cennetiii ben kütahyada okudum üniversiteyi inegölden geçerken otobüsün camına yapışıyoduk kızlarla bakınırken eminim istediğin tarzda mobilyalar bulursun

tatlım inegöl resmen mobilya cennetiii ben kütahyada okudum üniversiteyi inegölden geçerken otobüsün camına yapışıyoduk kızlarla bakınırken eminim istediğin tarzda mobilyalar bulursun

Canım çok iyi biliyorum İnegöl'ü eskişehirliyim bende ama sanki zevkime göre bişey bulamıcam diye korkuyorum :) daha 4 sene önce eve aldık mobilya İnegöl'den o zaman çok fazla şey vardı sanki ben gitsem hiçbiri kalmıcak gibi geliyo

canım çok şey beklersen hayal kırıklığına uğrarsın boşver bişey bekleme getirirse o getirir takılmaa bunlar basit şeyler canım bazıları gerçekten düşünemiyor...

aşıklar kavuşuyorrr

Bnm kayinvalidem.bekledgm.hic bisiyi yapmadi cnm durumlarida gayet iyi ama yokk yanii nisan yapmadilar bna daha ewlenck 2 oglm war die benim uzakta olmamda onlarin isine geliyo hic orali olmuolar buna uzuluyorum ( kose takimin cok guzel cnm bnde kose takim alcam insallahh cok yastikli olanlar varya ona bayiliom ama ole almicam yerlerde gezsin istemiom yastiklar :) bizde mobilyalari ankaradan alcaz afra belki sizde ankaradan alirsiniz kirsehire yakin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…