ooooo maşallah canım benimmmmmhayırlısı olsun modellerini görmek isterim bizede fikir olsun
Ne guzel yaa Allah gule gule kullanmayi nasip etsin insallahhh :)
Bitmiş bile ya :) ama balayı mühimhayırlı olsun bütün eşyaların güle güle kullanın
cuma günü bursaya gidiyorummmm
teşekkür ederim canım koyarım birazdan resimleri bakarsınız :)
amin canım teşekkür ederim :)
evet çok şükür büyük kısmını hallettik :) teşekkür ederim canım :)
balayı konusunu eşime bıraktım o yüzden umursamıyorum
aşıklar kavuşuyorrr
Cnmm balayini nereyi dusunuosunuzzz dusundugunuz yerler varmi buzde karar veremedik yaa
şu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)
salon takımım
Eki Görüntüle 934206 Eki Görüntüle 934205
yatak odam
Eki Görüntüle 934210 Eki Görüntüle 934209 Eki Görüntüle 934208
beyaz eşyalarımı alalı bir seneden fazla oldu. mutfak eşyalarımı da tamamladım. çeyizlik diğer ıvır zıvırlarım da tamam.
Cnmm hepsi cokk guzellerr gule gule kullanin hepsinide bi siz eksiksiniz heralde evinizde bnm nisanlimda ole konfora cok duskun begenemio bi turlu o kadar otel arasindan :)) deniz istio kesin sentido gold antalya yada voyage bodrum var ama ben kapali oldgum icin ne giycem tatilde hasema sewmiom hasur husurcok cirkin duruo yakistiramiom kendme biraz muhafazar olsun istio islami otellerde guzel dgl ya begenemedik bi turlu :))
teşekkür ederim canım
ben tamamım içinde de eşim eksikben kullanıyorum eşyalarımızı eskiticem düğüne kadar
yanlış anlaşılmam umarım bu söylediğimle ama haşema bence de hoş durmuyor hatta bikinili bayanlardan daha çok dikkat çekmesine sebep oluyor diye düşünüyorum. suyun içine girince şişiyor falan.
ben de hiç bilmiyorum ki canım nerelerde vardır senin rahat edebileceğin yerler. cidaa vardı tesettürlü belki onlar bulmuştur sizin istediğiniz tarzda bir yer
Cnm cidalar karlik evlerine gidior orasida cok guzel ama bnm nisanlim deniz istio ya yok cnm ne yanlis anlasilmasi haklisin islaninca vücuda yapisio bakalim nasil olcak hayirlisii zaman su gecsin insallhh hepimiz heyecan dorukta beklioz ya kizlar sizinde cevrenizden heyecaninizi kiranlar oluo mu benm heyecanla hazirlik yaptgmi goren arkads akraba vs hic aklin yok evlenip napicaksin bekarlik gibisi varmi bu gunlerini cok ararsin vs diolar bunu dienlerde severek evlenenler düsünün artik ya
Canm salon takımın çok hoş tam benim istediğim gibi çok rahat duruyor :) nerden aldınız onu :) eşin gelince tam olacaksınız canım sen şimdiden alışıyorsun eşyalarına fena mışu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)
salon takımım
yatak odam
beyaz eşyalarımı alalı bir seneden fazla oldu. mutfak eşyalarımı da tamamladım. çeyizlik diğer ıvır zıvırlarım da tamam.
Canm salon takımın çok hoş tam benim istediğim gibi çok rahat duruyor :) nerden aldınız onu :) eşin gelince tam olacaksınız canım sen şimdiden alışıyorsun eşyalarına fena mı
oooh maşallah herşey hazırşu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)
salon takımım
yatak odam
inegölden aldık canım :)
ben de evimde en çok salon takımımı seviyorum :)
oooh maşallah herşey hazırbizim evimiz ttulcak inşallah haziran gibi istanbula gidecegim eşya bakmayaa kızlar
Ooo seninki süpermiş vallabenim avantajım şu an oturduğum evde oturacak olmamız stres yapmadan alıp yerleştirdim :)
inşallah canım onun tadı daha başka olur :)
Ooo seninki süpermiş valla
şu an evimi kurdum ama halılarla perdeleri henüz almadık. eskiden kullandığım halı ve perdelerle çok uyum sağlamasalar da eşyalarım bunlar :)
salon takımım
yatak odam
Bizde İnegöl'den bakıcaz inşallah bu tarz rahat koltuklar bulabilirim :)
tatlım inegöl resmen mobilya cennetiii ben kütahyada okudum üniversiteyi inegölden geçerken otobüsün camına yapışıyoduk kızlarla bakınırkeneminim istediğin tarzda mobilyalar bulursun
Canim masallahhh gercekten bnm kayinvalidem bana yemeni deriz biz yazmada diolar yaptrms ama cok eski model ya ben zaten oya sewmem ama annemler yeni gelin olunca oyasz takilmaz dio kendi annem cok guzel yaptirio igne oyali falan guzel duruo kaynanam hic sormuoda kizim bi eksigin varmi die calisiom die sanirim ama yinede insan bi sormaz mi ya gorumcem yok bnm ben kizi olayim diom ama o bana bole yapinca canim sklıo ya
aşıklar kavuşuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?