2014 agustos gelinleride buradaa

Aaa oylemıı :) bende erzurumluyum :) kıyıdan koseden ılla senınle bagımız olucak bak :) ohh mıss masallah sana ısın guzelmıs canım. Ooo baya olmuss anneem :) gorumcelerın varmı ?
canim gorumcem yok 4erkek kardesler ben uniyide ataturkte okudm erzurmmdaa:) erzurumu seviodm ya 2yil okudum orda superdi ogrencilikk )) cok benzerligimz var sennleeee :))))))

Ağustos 2014 Bursa gelinlelerinin yılı olucak :) baya baya çoğaldık kızlar bencede evlendikten sonra şöyle ayarlasakda bi buluşma yapsak gurbet ellerde yalnız kalmamış oluruz hemde Ben düğün salonumu ta geçen yazdan ayarladım cnm iyikide ayarlamışız şimdi boş düğün salonu kalmamış.

amin canım sağol okulunu bitirebilirse işi de olacak inşallah
küçük yerlerde yaamak her yönden sıkıntı oluyor canım ama büyük şehrin de farklı sorunları oluyor. kendinizi mutlu hissettiğiniz şehirde yaşayın boşverin milleti :)

benimkinde pek kıskançlık yok ben deli kıskancımdır
benim kayınvalidem 50lerinde :)

Allah sevdıcegını hayırlı guzel bır ıs versın canım. Sız kayınvalıdenlerle aynı sehırdemı oturacaksınız?

amin cnaım sağol :) hayır canım ben sivasta çalışıyorum benim çalıştığım ilçede yaşıycaz

evet bursada çok gelin var özellikle de kk da
evlendikten sonra maalesef bursda olmucam
ben de geçen yaz ayarlamıştım her geçen gün iyi ki orayı tutmuşum diyorum ayarlamayan varsa tavsiye edecektim :)

Canım yazını okuyunca kendimi gördüm sende :) aynı kaderi yaşıyoruz bi nevi Allah yardımcımız olsun :) Benim kayınvalidemde düşüncesiz ve ayrıca bayada cimridir kendisi doğum günümde yanındaydım hemde bayrama denk gelmişti... elini öptüm bana bi iç çamaşırı takımı almış şöyle 10 TL'liklerden. Ki diğer gelininede aynısını almış yani özel olduğumu hissedemedim o gün. Nişan alışverişine bile çıkarmadı beni pinti kaynana üstüne çoğu masrafıda bizim üstümüze atmaya kalktı. Ay canım herkez işine geldiği gibi davranıyor ya

canim gorumcem yok 4erkek kardesler ben uniyide ataturkte okudm erzurmmdaa:) erzurumu seviodm ya 2yil okudum orda superdi ogrencilikk )) cok benzerligimz var sennleeee :))))))

Ooo eltıler eltıler dıyorumm :) zor ısın :) ben tek gelınım ve baskada olmayacak :) ayy evet aysunn cok sevdım senı ben :)

evet bursada çok gelin var özellikle de kk da
evlendikten sonra maalesef bursda olmucam
ben de geçen yaz ayarlamıştım her geçen gün iyi ki orayı tutmuşum diyorum ayarlamayan varsa tavsiye edecektim :)

Sen nerde oturucaksın canım ? Valla erken kalkan yol alır diye atasözünü boşuna dememişler :) iyikide erkenden ayarlamışız herşeyi. Sen neresini tuttun canım

Sen kıskanc nısanlın degıl ayy zıtlıklarda guzeldır ama :) bende cook kıskancım ılgı delısıyım bıde :). Sıvası cok severım dugunumden 1 hafta once sıvasa gıdecegım arkadasım gelın gıdıyor sıvasa.

Kızlar bu arada her profilin altında bi sayaç vardı şu kadar gün kaldı felan diye geri sayım yapıyodu. Uzun zamandır giremiyordum o nereye kayboldu bi fikriniz var mı ?

Ooo eltıler eltıler dıyorumm :) zor ısın :) ben tek gelınım ve baskada olmayacak :) ayy evet aysunn cok sevdım senı ben :)

Ben cok mesafeliyim ya bitane eltim var simdi evli o :) hic sorma 4elti olacazz bnm nisanlim 3.sirada nisanlimdan buyuk bi abisi var o bekar en buyuk evli iste en kucukte bnmle yasıt sevgilisi var 18yasinda evlenelim diye tutturmus durumdalr ayy bende bizden once evlenebilirler diyorum nisanlima kiz surekli geliomus kayinvalidemlere ben tanismadim henuz:))

Evet ya çoğaldık iyice :) üzülüyordum Bursa'ya gidicem hiç arkadaşım yok canım sıkılır diye buluşma falan ayarlarsak süper olur ya
Kızlar bu arada her profilin altında bi sayaç vardı şu kadar gün kaldı felan diye geri sayım yapıyodu. Uzun zamandır giremiyordum o nereye kayboldu bi fikriniz var mı ?
Bende merak ediyorum :44:

Dört eltiye maşallah çekesim geldi

) ayy hic sorma bende pek hosnut degilim bu durumdan ama napayim canim )

Ooo su ergenlere bak sen :) ne evlenme merakı gelmıste hemencık :) hıc dogru bulmuyorum nısanlanmadan kayınvalılere gıtmeyı falan. Valla ben nısandan once pek konusmazdım bıle ne rahatlar. Gorumcelerımle cok konusurdum yasıtız dıye oda. Cok cok samımı olmak ıyı degıl bence.

) ayy hic sorma bende pek hosnut degilim bu durumdan ama napayim canim )

Aslında benim annemlerde dört elti çok da memnun annem inşallah sende memnun olursun canım :) ben hiç anlaşamam gibi geliyordu eltiye Allah gönlüme göre verdi :) sadece görümcelerim var

Ilgiyi kim sevmezzz kiii yaaa benim nisanlim yogun calistigi icin cok ilgilenemio bnmle cok uzuluom bu duruma ya zaten uzagiz birde bu durum cok yoruluyorum ama az kaldi sabrediorum kizlar cizelgeleriniz duruo telden girince gorunmuo:)

Lımoncum nasılsın ıyımısın? Coktandır konusamıyorduk. Kızkardesın yemeklerınden memnunmu :) nasıl gıdıyor hazırlık?

Ya ben 18 yasindayken cok saftım :) hic evlenmek gibi niyetim yoktu hala yoktuda nisanlim kandirdi beni hepp :)daha liseyi yeni bitirmis evlenelim diormus kayinvalidemler 2013yazi evlenmemizi istediler ben istemedm onlarda o zaman bizi nisanlayin demisler 89lu eltim 2yas buyuk adini soluom yenge demiorum oda yenge demene gerek yok ddi bana cnm benmli vs konusuo ama hic samimi gelmio bnde mesafeliyim o yuzden :))

Ilgiyi kim sevmezzz kiii yaaa benim nisanlim yogun calistigi icin cok ilgilenemio bnmle cok uzuluom bu duruma ya zaten uzagiz birde bu durum cok yoruluyorum ama az kaldi sabrediorum kizlar cizelgeleriniz duruo telden girince gorunmuo:)

Nısanlım asker ve o zor sartlarda adamı yoruyorum yazık ya sevgılıme. Adam oyle efendıkı ben yanında cıngene gıbı afedersınız :) bende ona cok ılgılıyım ama her haftasobu bıze gelır ne ısterse yaparım alırım hazır ederım. Annem babamda cok sevınıyor kahvaltıyı kalabalık yapıyoruz dıye..

Lımoncum nasılsın ıyımısın? Coktandır konusamıyorduk. Kızkardesın yemeklerınden memnunmu :) nasıl gıdıyor hazırlık?

Öyle oldu canım ya :) ben iyiym valla gün sayıyorum salı günü sevdiceğimin yanına gidicem :) kardeşim artık annemin yemeklerini beğenmez oldu hep benden istiyor ustalaşmaya başladım sanırım sen ne durumdasın :) düğün hazırlıkları bir yandan nişan hazırlıkları bir yandan uğraşıyorum canım ya yıkılmadım daha

Aaa cok ılgınc sızı asıklar sızı :) masallah sıze. Hep bu kucukler fena oluyor vallahı :) 91 lıyım bende :) hıımm eltı zor ıs ımıs cook duydumm :) allahtan yok valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…