kızlar biz kirada oturcagımız için ben köşe takımı almayı düşünmüyorum kendi evimize geçince alırım gerekirse küçük odayıda ütü odası erzak odası yaparız mantıklı dimi güzel bi koltuk takımı aldıkmı tamamdırrrrrr
Salonu daha güzeldi prensin açık alandan :) Goldun hem kapalı alanları hem açık alanı teras katı vardı canım teras katının fiyatı daha pahalıydı aman açık hava olsun dedık 1 fazla daha verırız istediğimiz gibi olur dedik :) Senin en mutlu günün sevdiceğine kavusuyosun isterse köy düğünü olsun canım insan her yerde mutlu olur :)
Vee kızlarrr ben ve nişanlımHem çok utanmış,hemde çok mutluydum..
hangi resmimizi koyacağımı şaşırdım yaa
bunu gezerken çekindiydik
bunu bursada çekindikk
buda nişanımdan
Kuzucumm nişanlığın çok şekermiş :) Ohh miss :) Çok yakışmışsınız Allah daim etsin mutluluğunuzu,bir ömür boyu mutlu olsun <3 Çok şekersinizhangi resmimizi koyacağımı şaşırdım yaa
Eki Görüntüle 947181
bunu bursada çekindikk
Eki Görüntüle 947182
buda nişanımdan
Eki Görüntüle 947183
Ayy Allah tamamına erdirsin canım çok güzel çıkmışsıın
Maşallah maşallah çok tatlısın kızhangi resmimizi koyacağımı şaşırdım yaa
Eki Görüntüle 947181
bunu bursada çekindikk
Eki Görüntüle 947182
buda nişanımdan
Eki Görüntüle 947183
Düğünümüzde nasipse albüm ekleriz canımmm sağolll :))canım ev kısa zmanda almayacaksanız istediğin gibi al derim ben. evli olan herkes şunu diyor: şimdi ne aldıysan aldın sonra değiştiremiyorsun. ben o yüzden her şeyimi istediğim gibi aldım.
ütü odası çok gerekli bişey ama
hepsini koy, biz bakarız :)
mutluluğunuz daim olsun canım benim
Kuzucumm nişanlığın çok şekermiş :) Ohh miss :) Çok yakışmışsınız Allah daim etsin mutluluğunuzu,bir ömür boyu mutlu olsun <3 Çok şekersiniz
Maşallah maşallah çok tatlısın kız
Anladım canım ben onuSağolll canımmm :* telden giriyorum öpemedim anladın sen onu
Anladım canım ben onu
slm kızlarrrrr :) 16 ağustos gelini geldi
Süpersiiin :))))
Hoşgeldinnn canımm
Nişanlın nerde asker canım ? benimde asker kısa dönem mi
Çok teşekkür ederim canımAyy Allah tamamına erdirsin canım çok güzel çıkmışsıın
Hoşgeldiiiinn canıımmmm :)slm kızlarrrrr :) 16 ağustos gelini geldi
Ankara beytepe de evet kısa dönem az kaldı ama geçmiyo günler.
Benimde kısa dönem :S Nisanda geliyorlar ama.. :)
Hooşgeldin demetcim aramızaaaaslm kızlarrrrr :) 16 ağustos gelini geldi
slm kızlarrrrr :) 16 ağustos gelini geldi
Düğünümüzde nasipse albüm ekleriz canımmm sağolll :))
Haklısın canım ama şimdi bi köşe takımı alırım oda kendi aldıgımız eve olmaz falan o yüzden istemiyorum aslında ya nişanlmla konuştuk evimizi tutunca karar verelim dedik en son öyle işte
D
madam coco
hoşgeldin canım :)
iyi düşünmüşsünüz canım en azından acabalarla dolmaz kafan :)
yarın akşam bursa yolcusuyum benn :) bugün kocişimin yanına gidicem yarın da bursaya :)
Bana hiç tuhaf gelmedi ne halt olduğunu biliyorum kuzenimin tabiii bişeylerinide duyup görmedim değil neyse canım günahı boynuna evlensin bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?