2014 agustos gelinleride buradaa

5.geline herseyiyle bayildimmmm.bide 8i begendim canim. Sen acik misin kapali mi canim? Bide boyun ten rengin nasil

Canim model karisik tam bi model yok:))) nete rosa clara amigo 130 yazarsan ust kismini gorebilirsin fiyonksuz halini ama alti prenses olcak:) trabzonda bi yer canim glamour diye

Ben Wedding Store dan aldım 2600e. Onlar da model denetiyorlar sonra sıfırdan dikiyorlar.

mrb kızlar benimde 1 ağustosta düğünüm...sizce gelinlik seçimi için erken mi? nisan mayıs gibi çok geç mi olur?

aa öyle mi bana özel dikim yapmıyoruz dediler bende beğenemedim orda denemedim o yüzden

Ya işte ellerindr modeller var. Deniyorsun. Ama sana askidan çıkarıp da herkesin denedigini vermiyorlar. Beden ölçülerini alıp sıfırdan gelinlik dikiyorlar sana.
Mart başında provam var hatta.

Ic çamaşırı ve ayakkabı alıp da gitmem lazımmış.

Hmm anladim canim evet oyle yapiyolarda kendimiz model gotursek dikmiyolarmis o yuzden karar veremedim bende. Bu arada hayirli olsun canim

Kızlar merhabalaaar bugün gelinliğimi teslim aldımm çabucak tadilatını yapıp verdiler çok mutlu oldum size göstermek istiyorum buda benim çok beğenerek içime sine sine aldığım hayallerimin gelinliği

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım benim de düğünüm büyük ihtimalle ağustosun ilk haftası. Beni de eklerseniz çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…