- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Sevgili dünya güzeli hanımlar.
Biz bu ay sonunda ya da mart başında mobilya alacağız galiba. Enza home beğendim. Visage isimli modelleri.
Ayrıca mart ayı girince nikah başvurusunda bulunacagiz hepiniz gibi. Gelinlik provam da olacak.
Bir de taç marka
-1 Günlük yatak örtüsü
-2 pamuk saten çift kişilik nevresim takımı
-1 çift kişilik yorgan
-1 ceyiz seti aldım.
Ceyiz setim mürdüm mor gibi bir renk. Pike takimi nevresim takımı 2 büyük banyo havlusu 2 orta boy havlu 4 minik havlu var.
Tez vakitte fotoğraf atacağım.
Sizler nasılsınız?
iyi diyelim iyi olsun modundayım buaralarrrsen nasılsın canım? valla bizim hazırlıklar iyi gidiyo mutfak dolaplarımız kapılarımız takıldı banyomuza lavabo klozet falan aldık duşkabini yaptırcaz kısmetse nişanlım buara herzamanki fazla takıntılı halleriyle ustasını aramakla meşgul mobilyacıda yatak odamızı yapıyo mart ortasında oda evimizde olucak inşallah onun haricinde ben kendi almam gerekenleri topluyorum netten falan ne görürsem sende durumlar nasıl tatlım?
merhaba kızlar dönüş yaptım ben de aranıza sonunda :) çok şey kaçırmışım ama okuyamadım hepsini
Sevgili dünya güzeli hanımlar.
Biz bu ay sonunda ya da mart başında mobilya alacağız galiba. Enza home beğendim. Visage isimli modelleri.
Ayrıca mart ayı girince nikah başvurusunda bulunacagiz hepiniz gibi. Gelinlik provam da olacak.
Bir de taç marka
-1 Günlük yatak örtüsü
-1 çift kişilik yorgan
-1 ceyiz seti aldım.
Ceyiz setim mürdüm mor gibi bir renk. Pike takimi nevresim takımı 2 büyük banyo havlusu 2 orta boy havlu 4 minik havlu var.
Sizler nasılsınız?
Herkese merhabaa
Bende kısmetse ağustos gelini olacağım. İstanbul da nikah, izmir de düğünüm olacak. Nikah için henüz gün almadık ama düğün tarihimiz belli 23 Ağustos :)
Herkese merhabaa
Bende kısmetse ağustos gelini olacağım. İstanbul da nikah, izmir de düğünüm olacak. Nikah için henüz gün almadık ama düğün tarihimiz belli 23 Ağustos :)
hoşgeldin canım
Merhaba size bi sorum var acaba gelin almaya kuaförden önce mi gelinir yoksa sonra mı nisanlimin tarafi kuaforden once gelelim diyolar ama annemde öyle olmaz diyo ben iki arada kaldim
Güle güle kullan cnm hayırlı olsunnSevgili dünya güzeli hanımlar.
Bir de taç marka
-1 Günlük yatak örtüsü
-1 çift kişilik yorgan
-1 ceyiz seti aldım.
Sizler nasılsınız?
gelin kuaföre gider saçını makyajını yaptırır gelinliğini giyer babasının evine gider sonra erkek tarafı gelir damat kızı babasından alır kız gelinliğiyle evden çıkar. adet böyledir canım sen gelinliğinle evden çıkmaz istemez misin
Ben tabiki de gelinligimle cikicam onlar diyorlar ki kuafore gitmeden kendin oylesine bi topuz yap gelinligini giy gelelim cikaralim ordan git kuafore diyorlar
Ay hayırlı olsn bzde cok ıstedık 23 agustosu hatta nişanlımın doğum gunu dıye ozellikle ıstedık ama ıstedgmz dugun salonu ıcn yer bulamadk bır hafta sonraya kaldı 29 agustosa :)Herkese merhabaa
Aa canm sn bursaya mı gelin gitceksin :)hayırlı olsun canım biz kirada olacagımız için hiç öyle dertlerimiz yokama olsun isterdim tabiki artık evlendikten sonra nasip olur inşallah biz beyaz eşyalarımızı aldık hepsini peşin ödedik çok şükür. mobilyalara henüz girmedik uzak oldugumuz için benim gitmem lazım bursaya çeyiz alışverişime devam ediyorum bitmek üzere oda inşallah
hoşgeldin canım
hayırlı olsun canım güle güle kullan inşallahbende yukarda anlattıgım gibiyim işte
Sn şehirdışına mı gtceksin gelin canm
Ay hayırlı olsn bzde cok ıstedık 23 agustosu hatta nişanlımın doğum gunu dıye ozellikle ıstedık ama ıstedgmz dugun salonu ıcn yer bulamadk bır hafta sonraya kaldı 29 agustosa :)
Benim de nişanlımın doğumgünü diye o günü tutduktesadüfe bakarmısın :) seninde hayırlı olsun Allah yüzümüzün akıyla içinden çıkmamızı nasip etsin
hoşgeldin canım :)
hoşbuldum :) özleniyor yahu burası :)
Merhaba size bi sorum var acaba gelin almaya kuaförden önce mi gelinir yoksa sonra mı nisanlimin tarafi kuaforden once gelelim diyolar ama annemde öyle olmaz diyo ben iki arada kaldim
Aa canm sn bursaya mı gelin gitceksin :)
kızzzlarrrr benim her zaman kıyafet ya da elektronık alet alan odun sevgilimin romantikliği tutmuşşş bakın bana ne almışşş bide iş yerime yollamış yarın gelicekmişsiz ne aldınız ve ya ne hediye geldi bakalımm :)? pek önemi olmassada alışsın özel günleri bilsin hep ben öyle düşünüyorum yoksa bize hergün aşk günüü :)Eki Görüntüle 976997
Aa neresıne gten canm gelin :)aynen canım yaa özlenmezmi
ayışıgına katılıyorum önce kuaföre gitmelisin canım seni yine kuaföre nişanlın götürcek ama normal kıyafetle gelinlikle değil tabiki canım
evet canım bursaya gelin gidicem nasipse canım :)
o ne kız ne şeker öyleben nişanlıma kotondan pantolon ve gömlek aldım bide kitap yaptırdım gönderdim sevgilikitabı. com dan :) çok beğendi oda bana dedi sana 100 tl lik bi bonus veriyorum ne istiyosan onu al bende gittim çeyiz alışverişi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?