SElam kızlar nasılsınız bilgisayarı açmışken bi sürü alıntı yaptım

Artık günde 1 kez açayım bari bilgisayarı mobil uygulama yok madem

Dün mesaj attım telefonda yavaş çalışıyo ve şarj problemi oluyo diye ama yönetici bana sadece mobil uygulamada cok fazla eksiklik var dedi yeni bir mobil uygulama çalışmanız olacak mı dedim ona da cevap vermedi
İçine sinen doktora gitmek çok önemli gerçekten canım iyi yapmışsın değiştirmekle bencede.Bebişe maşallah

Ben glukozu içince fena şekilde kustum sen dayanmışsın ne güzel..
Benim tanıdığım kuaförüm var canım ona gidiyorum sürekli hijyen endişem yok o yuzden temiz bi yer ve çok dikkat ediyolar..
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir.ben lcw den alıyorum her şeyimi cok memnunum
Hiç fiyat araştırması yapmadım ama bende prima premium care ile başlıycam napalım katlanıcaz her şey yavrularımız için.1 bedenden 1 tane alın demişti birisi çabuk büyüdükleri için bezi stoklamak yerine bittikçe almayı planlıyorum zaten ben ufacık yerde yaşıyorum en pahalı fiyatlar burada
Maşallah canım bi tek ben yaptıramadım galiba şeker yüklemesini inşallah iyi çıkar sonucun..
Benim doktorum ayaklarının altına yastık koy yatarken dedi çok şişiyo deyince aslında erken şişmesi için ama seninki böyle olacak demekki demişti canım..
Bana hastanede yaptılar şeker yüklemesi glukozu onlar veriyo ben ek ücrette ödemedim..
Hoşgeldin tatlımm bizde alışamadık gitti canım myomu takma kadınların %80 inde olurmuş bebeğine bi etkisi olmaz yani

b
Bende 2 tane hastane çıkışı ve 4-5 takım 0-3 aylık takımlardan almayı düşünüyorum bi türlü çıkamasamda alışverişe
Tulumuna da bayıldımm ayrıca güle güle kullanın.Uyku tulumunu ben yeğenime büyük almıştım 3 yaş falan hareketlenmeye başlayınca üzerine tam olmasına gerek yok büyük büyük giydirdi kardeşim zaten elleri ayakları içerde kalıyodu sorun olmadı yani
İnşallah çok kolay bi doğum yapar Bebeğini sağlıkla alır kucağına darısıda bize olsun Amin..