kızlar kayınvalidemi aradım, şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi yok dedim 2 hafta sonra yaptıracağım. onu yaptırma dedi, tamam anneciğim dedim

neyse ciddi olayım öyle demedim tabi ki, yaptıracağım doktorum yaptırmamı istiyor dedim. işte başladı yok canan karatay yaptırmayın diyormuş, yok dayısının gelini iki çocuğuna da yaptırmamış, yok biri yaptırmış da bebek hasta olmuş vs vs. ben de anlattım işte benim ailemde şeker var, risk grubundayım, eğer gizli şekerim varsa o bebek için daha kötü, zaten verdikleri şey küp şeker, kimyasal bir şey değil falan filan :)
bir ara da epidural takıntılıydı her konuştuğumuzda belinden iğne yaptırma diyordu. sonra amniyosenteze taktık, karnından su aldırma biri yaptırmış bebek hasta doğmuş dedi bir süre, ben de anne dua et testler iyi çıksın da hiç o aşamaya gelmeyelim en baştan en kötüsünü aklına getirme diye baya söylenmiştim :)
şimdiden böyleyse muhtemelen bebek doğduğunda da bu böyle devam edecek, ne yapacağım ben bu kadınla bilmiyorum hani seviyorum da çok iyi kadın Allah var beni de çok sever ama böyle de olmaz ki arkadaşım