selam kızlar, sabah tan beri koşturmaktan bi hal oldum eşimle bir kaç işimiz vardı halledelim dedik ama hava da çok sıcak mahvoldum

bu aralar can sıkıcı şeyler üst üste gelmeye başladı, keyifsizim biraz, bir de anneme eşime belli etmemeye çalışayım derken daha kötü oluyorum. inanılmaz duygusalım üstelik, halim hal değil yani bakalım sonum hayrolsun.
kuzuların odalarını hazırlamaya girişmişiz hepimiz, artık zaman daralıyor tabi :) biz evlenirken eşim bekar evinden dolabını getirmişti 3 kapılı küçük bir şey, onu boş odaya koymuştuk. şimdi bebek odası yaparken onu ne yapacağız diye düşünürken ev sahibine soralım dedik acaba cam balkon yapar mı diye. o da yaparım dedi sağolsun, bu günlerde duyduğum tek iyi haber bu oldu. şimdi kasıma kadar yapacak balkonu eşyaları da oraya taşıyacağız. eşim odayı boyayalım bir tarafı duvar kağıdı yapalım falan diyor ama ben istemiyorum ya kendi evimiz değil sonuçta. perdesiyle halısıyla süsleriyle gayet güzel olur bence, boyası da hani şu çok açık sarı boyalar oluyor ya onlardan. kötü durmaz sonuçta değil mi?