- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Kizlar decaviti nasil kullaniyosunuz? Ben gun asiri aliyorum cunku cok kocaman, eczaci bisey yazmamis cunku
Banada doktorum bi gun ic bi gun icme dedi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar decaviti nasil kullaniyosunuz? Ben gun asiri aliyorum cunku cok kocaman, eczaci bisey yazmamis cunku
sen kaçıncı haftadasın canım inşllh gösterir kendini bebişin benim ki gayet rahattı yayılmıştı:) bakın öğreninde rahat edin cinsiyeti der gibi:)))yoksa ben çatlarım öğrenemezsem:))
sen kaçıncı haftadasın canım inşllh gösterir kendini bebişin benim ki gayet rahattı yayılmıştı:) bakın öğreninde rahat edin cinsiyeti der gibi:)))yoksa ben çatlarım öğrenemezsem:))
kızlaaaaaaaarrrr ben bu arada bayağıdır tatil yapıyorum hiç siteye giremedim 15.haftadayız ve kızımız oluyor dün öğrendik![]()
canım mustela eczanede satılmıyor , sitede de tüm ürünlerin %100 orijinal olduğu yazıyor faturalı gönderiyorlar ..
Çatladıktan sonra da bi işe yaramazlar ki
![]()
evt canım tarifi imkansız bi hissiyat bu insanın başına gelebilecek en güzel şey.sonsuz şükür yaradan ki bize bu duyguları tattırıyor darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına kaç haftalık oldu senin bebiş benim 15+2 bugün nasipse
banada sağlık ocağında verdiler doktoruma sordum içebilirisn dedi ama heycandan nasıl içilir die soramadım sağlık ocağındakilerde aç karnına içiemzsin miden bulanlır tok iç dedi ama şöylede bişe dedi aç karnına içilen ilaçların emilimi daha ii oluyormuş bende aç karnına içiyorum o sorun dedğil de monovitin üstünde begelikte içmek uygun değil yazıodu o kafamı biraz kurcaladı
Cnm komik olcak ama bugün 14+6 oldum yarin 15+0mi yoksa 15+1mi oluyorum
14+7 olmuyomu canim ben oyle hesapliyorum. Sonraki gunde 15+1?
canım ben her gün içiyorum
Her doktor farkli sekilde gerek goruyo demekki :)Aaa iyi o zaman sevindim canim tesekkurler
Cnm komik olcak ama bugün 14+6 oldum yarin 15+0mi yoksa 15+1mi oluyorum
15* 0 oluyor canim benim. Doktorlar böyle soyluyorlar
14+7 olmuyomu canim ben oyle hesapliyorum. Sonraki gunde 15+1?
15* 0 oluyor canim benim. Doktorlar böyle soyluyorlar
Kizlar bugun vajinama bicak saplanir gibi oldu bi ara..uzun araliklarla iki kere..sonrasinda hic bisi olmadi..normal midir bu tarz kramplar? Ya mide bulantilarim da ortadan kalkinca korkuo insan..bi hissetsem bebegimi artik..o kadar rahatlicam ki..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O bende kasik kisminda oluyo hapsirinca :)
Hissetme konusunda katiliyorum sana ben sabahtan aksama.kadar agladim bugun bebegimi hic hareketli goremedigim icin