- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
Sen hepsini düşünmüşsün git al aklında kalacağına aldım bitti dersincanım ben ilk zamanlar saç ve vücut için sebamed sabun kullanmayı düşünüyorum, sonra şampuanına geçeceğim. pişik kremi bephantol, ıslak mendil unibaby yenidoğan, yağ da hakiki zeytinyağı.
eee hepsine karar vermişim gidip alsam ya ben bunları
aynen canım, annemin dediği gibi hayırlısıyla bi' doğursaydık şu minişleri
ya herkes o kadar girmiş ki hayatımızın içine, herkesin bir düşüncesi var ve resmen çekiniyoruz milletten. valla öyleyiz ya, ne hale getirmişler bizibenim de çok şikayetçi olduğum bir durum bu.
sen kendin düşünüp karar ver canım, tabi ki her şey planladığımız gibi olmayabilir ama onu da yaşayıp göreceğiz. ben oda yapacağım inş, hem şu sonradan büyüyen beşiklerden hem de ahşap kafes beşiklerden alacağım. büyüğü bebek odasına küçüğü yatak odama koyacağım ve Allah izin verirse 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum. he ayıramayacaksam da bunu kendim deneyimleyip tecrübe etmek istiyorum
büyüklerimizin düşüncesi elbette önemli, kırmamak lazım ama her şeye müdahale etmelerine müsaade edemeyiz ki.
Bende yavaş yavaş karar verdim. Bu ay sonu başlarım artık almaya zaten kıyafet almayacağım. Sadece 1 takım ne renk pijama alırsam kendime o renk takım alıp aynı takılacağız hastanede oğlumla
Evet millet çok karışıyor. Ben hiç sallamam milletin dediklerini. Kafama koyduysam olur zaten.
Geçenlerde mobilyacı abimize sordukbeşik olayında fikir verir diye. Sormaz olaydık. Zaten çalışacaksınız da ayrılamaycaksınız da falan da filan. Hiç beşikle uğraşma direkt genç odası al demez mi ?
Ayy yerim ben onu. Ne tatlı çıkmış. Senin ki emmeye başlamış. Çıkınca kolaylık olsun diye pratik yapıyorKızlarrr veeeeee ikînci kez bebişimi renklı gordum.
Evet iki nokta ve parantez yeni formatta gülmek değil göz kırpmakbenim gülücüklerim neden yanlış çıkıyor? gülüyorum göz kırpma çıkıyor, kahkaha atıyorum bazen hiç çıkmıyor. henüz kendine gelmedi sanırım forum![]()