kIZLAR GÜNAYDIN......

Kuzum sende mi Bursa'dasın. Bilmiyordum. Bakırcıları falan tarfi etmişsinde. Orda en çok mağzası olan dükkan Özlem Bebedir. En sonunda Kızılay tarafındaysa büyük ihtimalle Bebeler Sarayı dır
Ohh çifter çifter almışsın. İyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim inş Allah. Benim aldığım modelden mi aldın canım sende. Ayy canım sizden de Allah razı olsun ne demek. İndirimleri paylaşalım ki daha çok şey alacağız bebişlere hesaplı olsun

Bez kampanyalarını takip ediyorum şimdilik. PRemium care olanlardan alacağım onuda bulayım haber veririm

. AAA bizim de var bir sürü ama bir taneşık birşey almak istiyorum. Ben hiç ördürmedim yazık günah o kadar emek. Hazırlar var hem uygun hem süperler. Daha bakmadım ama milletin elindekilere bakıyorum. Bir tanesini durdurup nerden diye sorarım çok beğenirsem

Bir nevi şafak saymak bizimki de tabi.

Ellerine sağlık canım.İnş Allah sıkıntısız bir şekilde doğum günü tarihlerine geliriz hepimiz.
İnş Allah bu doktorla çok güzel uyum sağlarsınız. Benim doktorda çok dolu valla. Randevuluyken bile 1-2 saat bekliyorum randevusuzu düşünemiyorum. Hayırlısı. Önceki doktorumu da sırf çok yoğun diye bıraktım. Bu o kadar değil dedi giden 3 arkadaşımda. Hep saatimizde girdik dediler. Ben gitmeye başladım dakka başı doğurtuyor milleti. Ya doğumda ya doğumdan yeni geldiği için randevular sarkmış. Ama seviyorum da doktorumu değiştirmeyi göze alamıyorum. Sanırsın ki devlet hastanesi doktoru o kadar yoğun. Kapısının önü tıklım tıkışık

Bizim doktora özel muayne ücretini bile arttırdılar yani o kadar talep var. Diğer doktorlar sinek avlıyor resmen. Ayy ne dertliymişim bu konuda

Bebeğine de maş Allah. İnş Allah şeker sonucunda iyi çıkar.
Emzik olayında bende çok kararsızım. Dün biberonları aldıkta emziği sonraya bıraktım. Fikirlere açığız

Ben kuaföre gidecektim kendim başa çıkamıyorum artık ama mikrop olayından da çok tırsıyorum. Kuzenim abla yıllardır ben kendime yapıyorum sanada yapıveririm ne olacak dedi. Ha kuaför ha sen (zaten çok samimiyizdir) sana açarım madem dedim

Hatta bu akşam gelecek. Tatil öncesi hazırlığı

Son 1,5 iş günüm. Cumartesi 12 ye kadar çalışmayı da kim koyduysa